Prest vil ikke døpe barn av lesbiske

En prest i Ålesund ville døpe datteren til et lesbisk par, på grunn av foreldrene til barnet. Han sier at årsaken er troen hans. Jeg trodde da ikke at foreldrene sin bakgrunn hadde noe så si for barnet? Og er ikke alle barn Guds barn? Eller gjelder ikke det barn som har homofile foreldre?

Har selv hørt om prester som av ulike årsaker ikke vil døpe barn på grunn av foreldrene. Men blir det ikke galt at barnet skal rammes fordi noen ikke liker foreldrene deres?

Jeg kan jo forstå presten at det blir feil med to kvinner som bor sammen, men her var det snakk om barnet. Trodde kirken og presten ville bli glad for at der fremdeles er folk som vil døpe barna sine, og ikke minst at noen møter opp i kirken. Og takken noen får er dette.

4 tanker på “Prest vil ikke døpe barn av lesbiske

  1. En av grunnene til at jeg meldte meg ut av statskirken var nettopp kirkens holdning til lesbiske og homofile og nå også bare til disse. Helt på trynet og helt på jordet. La de små barna komme til meg het det seg at Jesus sa en gang…..gjelder ikke nå kanskje det da???? Han burde skamme seg!!

  2. Er av denne grund at jeg IKKE melder meg ut av statskirka.. må jo stemme under valget..

    Litt morsomt, de vil ikke døpe et lite barn pga deres foreldre.. men meg kunne de døpe som 13åring selv om jeg møtte opp med tettsittende topp med glitter playboy merke på og humlende øyne mens jeg mumla noe om at ‘jesus ikke fantes’.. genialt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s