Lesbos

Bloggen min handler om saker som interesserer meg, jeg skriver ofte om homofili, rett og slett fordi jeg selv er homofil. Men jeg blogger også om en rekke andre saker. Jeg har interesse for en rekke temaer, og er ikke redd for å si hva jeg mener. Jeg er glad i diskusjoner, og setter derfor stor pris på alle tilbakemeldinger. Kommentarene fra dere setter jeg pris på, og det er sjelden at jeg sletter kommentarer. De ganger det har skjedd, har det vært drapstrusler og andre trusler rettet mot meg eller andre debattanter.

Jeg har blogget i flere år, på ulike arenaer, med har de siste årene vært her på WordPress. Har også bakgrunn som ivrig debattant på ulike nettforum.

Dersom det skulle være noen spørsmål, kommentarer eller annet, er det bare å sende meg en mail lesbostwitter@gmail.com

Jeg har funnet veien til Twitter, legg meg gjerne til: @lesbos1

4 tanker på “Lesbos

 1. hei liker blioggen din, syntes det er bra at du tar opp saker og ting rundt homofili. Og liker svare dine, som er sakelige og ikke fulle av hat og sinne.
  Ha en super dag videre.:-)

  • Hei!

   Tusen takk! Jeg setter stor pris på at dere som leser bloggen min liker den. Det gir meg mye motivasjon til å fortsette å skrive. Homofili er et viktig tema, så det kommer jeg til å fortsette å skrive om.

   Ha en flott dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s