– NÅ ER DET NOK !

Homobølgen er over oss – IGJEN ! Det er mulig at jeg har gått glipp av noe vesentlig i biologitimene på skolen, men en ting fikk jeg i alle fall med meg. Nemlig den fysiologiske forskjellen mellom kvinner og menn.

Når tilsynelatende voksne, oppegående personer bevisst forsøker skape anatomisk og fysiologisk ubalanse i den mentale sfære ved å hevde at homofili er en normal tilstand, har de gått glipp av de mest elementære deler av bilogiske fakta.
Nå går det nesten ikke en dag uten at befolkningen blir tutet ørene fulle av homoplaner, homoekteskap, lesbisk kjærlighet og diverse andre homorelaterte finurligheter.
Alle skal m.a.o tvinges inn i en medieskapt og abstrakt sinnstilstand, slik at vi skal forstå at homoseksualitet verken er en sykdom eller noe unormalt.
Fri og bevare meg vel for denne misjoneringen eller hjernevaskingen, som i hovedsak venstrerdikale politikere og media generelt synes å ha trykket til sitt bryst.
Hvilken seksuell atferd John Reidar Øyan og hans homodrabanter er opptatt av, interesserer meg egentlig langt nedenfor ryggraden, der det finns et område som vedkommende øyensynlig har et sakralt forhold til.
Men, når det på det sentrale politiske hold arbeides med en ekteskapslov som har til hensikt å likestille ekteskap mellom heterofile og homofile, og at retten til å oppdra barn i homofile parforhold skal lovfestes, viser detmed all tydelighet at nasjonen Norge nå er på vei til å mistebåde sin religiøse og moralske identitet.
Dersom skattebetalernes penger skal benyttes til å utarbeide kommunale homoplaner, ber jeg om at lokale myndiheter gir innbyggerne en detaljert redegjørelse om hva dette innebærer…

Sendt av: Aksel E. Johansen, ALTA  (Leserinnelgg i VG, 17.10-07).

 

Hva skal man så si til dette? Personlig rister jeg bare på hodet og smiler litt av denne Aksel…

15 tanker på “– NÅ ER DET NOK !

 1. Sånne leserinnlegg går rett i søpla for min del. Det er så ynkelig skrevet og fjærnt fra all normal virkelighetsoppfatning at det ikke er bryet værd å lese en gang.

 2. Er du redd sex og erotikk? Er du redd at mennesker er forskjellige?
  Homofile har _akkurat_ like store krav på å bli akseptert på linje med andre som heterofie, og alle homofile bør få gifte seg med hverandre.

  Jeg synes det er trangsynt og dumt å være homofob.
  Hvis du lærer deg å sette pris på analsexens gleder, blir du lettere til sinns, mindre fordomsfull og går en lysere fremtid i møte.

  Jeg vil gi deg tommel _ned_ for dette innlegget.

  Lær deg at all sex er god, deilig og likeverdig hvis de deltakende parter selv har lyst til det.

  Tilhører du en trangsynt menighet?

 3. Det er vel naturlig at man føler seg mest bekvem med den form for sex man selv parktiserer? Og at man derfor føler en viss usikkerhet, kanskje til og med antipati, mot sexformer man selv ikke i sin villeste fantasi kunne tenke seg å delta i?

  Derfor vil vi alle ha et høyst forskjellige forholdt til sex og jeg tror (ne9i, jeg vet) at det å forsøke å tre sistt sex-syn ned over hodet på andre annerledes tenkende, vil i besta fll fungere kontraproduktivt.

 4. Ja hva skal man egentlig si….

  Merker forsjell på mine holdninger her i nisselandet og hjemme i UK….

  Kan liksom ikke forestille meg en slik debatt utenfor Norge i dag. De fleste andre land i Europa ble ferdige med denne debatten på 1970 tallet…

  Men som sagt er jeg mere homo-negativ når jeg er i Norge. Får likssom påmontert skylapper, og får nisselua tredd langt ned over ørene, idet jeg krysser grensen…

 5. #4 Han som skrev leseinnlegget i VG, Aksel E. Johansen fra Alta, må tilhøre en usedvanlig trangsynt menighet. Men som sagt, så går sånne trangsynte og virkelighetsfjærne innlegg rett i søpla for min del. Ikke bryet værd å henge seg opp i en gang.

 6. Homofili er i stor grad en trendsak. Men homofili fins i naturen, og er vel etterhvert blitt en naturlig mutasjon. Og disse menneskene må selvsagt respekteres på lik linje med andre fysiologisk- eller psykiologisk-lidende mennesker. Men at homofile skal få gifte seg i kirken stiller jeg meg kritisk til. De må gifte seg borgerlig! Homofili er ikke anerkjent av kristendommen, det er en synd i følge Guds ord. Og de kristne må leve etter Guds ord, ellers har de ikke rett til å kalle seg kristne. Særlig vår protestantisme, bygd på Lutherdommen, som presiserer i sin dogmatikk at ingen mennesker, verken biskoper eller paver, kan overstyre guds ord. Det er jo ganske patetisk om biskoper eller politikere skal bestemme det kristne innhold og overstyre guds ord. Noe sånt vil ødelegge det kristne fundament, og vil gjøre troen nokså mistroverdig!

 7. Alt som ikke er under våre *normale normer, leveregler og tradisjoner* blir uglesett og får stempelmerket *Faaaaliiii*

  Dette med homofili er vel like gammelt som at prostitusjon er en av verdens eldste yrker!

  Det at vi er så A4 standarisert her i Norge, kommer av frykt! Det vi ikke har kunnskaper om, det frykter vi!

  Og etter å ha lest maaaange innlegg og kommentarer om denne barnehage-debatten, ser jeg også en annen ting!

  Når folk ikke greier å sette seg INN i ting, men TROR ting, så klart man ikke blir kvitt skylappene!

  Lese, lære,lytte, sette seg inn i og tenke litt rundt de 4kantede hjørnene må nok til!

  Ikke minst PRØVE å tenke litt nytt!

  Hilsen en som ikke er homo eller lesbisk, men som har fattet at vi som mennesker ER ULIKE!

  Bra du tok opp dette:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s