Lager skoleball uten lesbisk elev

En lesbisk jente, Constance McMillen , fikk ikke lov til å ta med seg jentekjæresten sin på skoleballet. Etter protester fra McMillen og andre, samt at saken nådde mediene i USA, valge skolen å avlyse hele ballet. Nå har foreldrene til elevene ved skolen valgt å organisere et privat ball , uten å be Constance McMillen.

Denne saken er tragisk. Her er det en ung jente som er modig nok til å spørre rektor om det er greit at hun tar med seg jentekjæresten sin på ballet. Hun får negativt svar, og får etter hvert store deler av skolen «etter seg» fordi saken førte til at hele ballet ble avlyst. Så i stedet for å rose en så modig jente, som ikke vil finne seg i å bli diskriminert, velger altså foreldre og medelever å organisere et eget ball uten henne. Hvor er det blitt av medmenneskeligheten?

Her er det mange som burde det skamme seg.

7 tanker på “Lager skoleball uten lesbisk elev

  1. Jøss, lever vi på 1800- tallet eller hva f… er dette for noe tull? her har da både skolen og foreldre et stort ansvar!! Dette er jo for svarte bare tull.

  2. Dette her er hårreisende! Utestenge en person fordi hun faktisk bryr seg om et annet menneske..? …Det er tydelig at det er mange som ikke gjør akkurat det!!

    Hvor er vettet hen,da?!

  3. Jævla egoister. De burde heller protestere å arrangere et ball hvor ALLE må gå med en av samme kjønn. Deretter spankulere forann rektors bolig hånd i hånd.

  4. det er som å leve i usa rundt 1955 (da rosa parks protesterte mot raseskille). om en hvit jente ville gå på ball med en mørk gutt, hadde de blitt sendt rett i fengsel. det er det samme.
    er vi tilbake der vi startet?
    er så lei av folk som har noe i mot noe de ikke aner hva er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s