6 tanker på “Selvsagt skal homofile og lesbiske få adoptere

 1. Jeg må si jeg blir litt provosert når jeg leser svarene!! Jeg ble adoptert til Norge i 1980, da var jeg 1 år gammel. Og tro meg, jeg ville MYE heller bo i et hjem hvor det er kjærlighet og omtanke, uansett kjønn, enn å bo på barnehjemmet og dø fordi jeg var syk og bare «vestlig» medisin kunne redde meg!! Hva er verst for barnet, og se 2 damer/menn gi hverandre et kyss i ny og ne eller å bo i rennesteinen i Russland?? Slutt å være så forbanna fordomsfulle!!! Tenk heller på å gi barna trygghet og mulighet til et godt liv, det er det de trenger!!

  Hva gjør man hvis man «kommer ut av skapet» etter man har fått barn selv? Skal de da miste omsorgen for barna?? Er de ikke like fullt i stand til å ta seg av barna sine??

  Hvis disse barna blir mobbet er det fordi VI som foreldre lærer barna våre å være fordomsfulle!! Dette gjør meg så forbanna!!

  Alle mennesker skal ha de samme rettigheter, uansett hvem de ønsker å dele hus med!!!

 2. Hei adoptert!

  Flott å se at du som er adoptert ikke tenker på kjønnene på de som er adoptivforeldre, men på det som en adopsjon vil gi. En bedre hverdag, et liv i et hjem og ikke i et barnehjem.

  Helt enig i alt det som står i kommentaren din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s