Onanerte i kake

Noen elever ved en ungdomskole bakte en kake, som de hadde sæd i. Denne kaken serverte de til flere medelever, som spiste kaken. Senere kom det fram at sæd var én av ingrediensene.

Hva i svarte faen er som feiler slike ungdommer som dette? Det står i artikkelen til VG at de risikerer å få nedsatt ordenskarakter. De burde fått en skikkelig straff, ikke noe så pusete som nedsatt ordenskarakter. Det er slikt folk kan få dersom de kommer for sent til skolen. Disse har bevisst laget en kake med det formålet å la andre spise den. Ideelt sett burde de fått smakt sin egen medisin. Men så pusete som vårt samfunn er, så skjer ikke det. De burde fått store bøter, de burde ha blitt satt til å vaske skolen toaletter i flere uker, gjort rett og slett mye drittarbeid.

Hadde jeg vært av dem som spiste kaken, så hadde jeg gjort livet til disse guttene til et sant helvete i tiden fremover. Jeg hadde ikke vært fornøyd dersom skolen kun hadde satt ned ordenskarakter. Det bør minst føre til en anmeldelse.

21 tanker på “Onanerte i kake

 1. Alle tre burde bli (sensurert). Det er jævlunger som dette som (sensurert) unger og blir (sensurert) når de blir voksne. La oss (sensurert) de mens de enda er små.

  • Ja, det blir tatt altfor lett på slike ting. Derfor bør disse få en straff som svie, og ikke et klapp på skuldra og nedsatt ordenskarakter. Som om elever på en ungdomskole bryr seg om ordenskarakteren.

 2. Hva er det som feiler folk som vil straffe slikt hardt? Guttas store drøm er at dama svelger sæden. Da må jo det bety at de setter spermen sin høyt, og siden de elsker dama si så vil de ikke dama vondt eller? Hva er det så gale med å legge litt sæd i kaka, det er jo bare proteiner, nesten som eggehvite. Folk er idioter som tar dette så tungt. Eneste som burde skje var en god latter og for de som vegrer seg mot å spise sæd så kan de tenke seg om noen ganger før de spiser kake på basar. Selv gamle bestemor kan ha hatt mystiske ting i kaka på basarer, hhehe!

  • unnskyld men du vet kanskje ikke ossen det er å få sånn i kaka du? vel jeg går på den skolen og min bestevenn spiste! han spydde etterpå, og ja det gikk bra og var en god spøk.. men veit du hva som var ille med det? han ble så ydmykt! det er så mange som sier hver dag til han: «Smakte kaka godt eller? HAHAHAHAHA!» tror du det er gøy kanskje? nei tror ikke det!

 3. Hadde mitt barn spist av den kaka hadde jeg sørga for at de tre guttene hadde fått straff så det svidde garantert!!
  ser at helsesøster sier det ikke er noen fare..
  kaka stekt? Brownies kake er vel den kaka som er dårligst stekt av alle!
  er alle de tre guttene testet for seksuelt overførbare sjukdommer?

  Straffeloven § 201

  Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

  a) på offentlig sted,
  b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket til det, eller
  c) i nærvær av eller overfor barn under 16 år,
  straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år.

  Atferd som nevnt i første ledd bokstav b og c anses forøvet overfor noen også når den er forøvet gjennom bruk av telefon, Internett, eller annen elektronisk kommunikasjon.

 4. Haha, Anne og Duck Manson dere må jo være polert i hue. Skulle gjerne borra hull i hodet ditt og tetta igjen med sæd Anne.

  Mange forbannade drittunger som legger seg opp i mye rart for tiden. Skjerp dere. De gjør det nok ikke igjen. Neste gang du er på do uten å tørke deg i ræva så skulle du faen meg fått livstid(?). Idiotisk.

 5. VG og alle de andre nettsidene og avisene som skriver om saken har skrevet HELT anneledes om det enn hva som faktisk skjedde. Selv er jeg god venn av guttene, og går på skolen med dem, og i VG sto det at personene som smakte kaken gikk rett til rektor med det og følte seg krenket. DET SKJEDDE IKKE. Hva som derimot skjedde var at alle lo av det, ettersom de fleste som spiste av kaken tok spøken. I tillegg er du lite smart når du tar i mot kake fra de gutta der. Personene som spiste kaken er selv gode venner av dem, og burde kjenne dem godt nok til at de guttene der ikke tar med en kake på skolen uten å ha køddet til det. Så min mening om saken er at ja, det er kvalmt og fortjener den straffen de har fått, men personene som spiste kaken burde også ha litt vett i hodet. Det er som om en uteligger kommer bort til deg å gir deg et brød. Ville du spist det? Hadde du kjent guttene, hadde du selv skjønt det var tull.

 6. Dete er et seksuelt overgrep. Uansett hvordan gutta og de som spiste kaken ser på det så er og blir dette et seksuelt overgrep. Det er forkastelig at skolen ikke slår hardere ned på dette. Det handler ikke om sykdommer og slike ting, det handler rett og slett om at dette er ulovlig. Og derfor burde skolen utvise og vurdere å anmelde guttene for dette. Hvem vet hva de finner på neste gang.

  • Det må streng straff til. Det er sikkert kult for guttene at dette kommer fram i media, spesielt siden de selv ikke får noen synlige straffer som svir.

 7. Lol? Hvorfor så hysterisk?
  Dette er ikke et seksuelt overgrep!!
  Og det er ikke ulovelig, ja jeg har lest
  loven alle babler om. Men vet du hva?
  Sæd som ingridiens i kake telles ikke.
  De har fått god nåkk starff med samtale
  med foreldre.

  LOL meg i rævva

 8. Hærregud, at det går ann å lage en slik sag ut av ingen ting!
  Kanskje var det litt drøyt og bruke sæd, men det er da ikke verdens undergang for det. På min skole har slik som dette skjedd utallige ganger, kanskje ikke med sæd, men BLA med Avføring middel, avføring, tiss, alkohol.

  Ja ja, kanskje var det litt uheldig med de gutta som smake kaken, MEN de skjønte garantert at de hadde gjort noe med kaka. Ærlig talt, i klassen min hender det seg at det kommer noen gutter å spørr, «vil du ha tyggis?» og så fniser de i vei… Sefølgelig svarer jeg «nei». Jeg tror rett å slett at de gutta som smake kaken var dum…

  FB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s