La oss drepe de homofile

Sara Mats Azmeh Rasmussen har startet en sitteaksjon utenfor lokalene til Islamsk Råd i Oslo i protest mot at rådet ikke tar klart avstand fra dødsstraff mot homofile. Nå har Sara startet å
sultestreike , i et forsøk på å få Islamsk Råd til å komme med en uttalelse. De har kommet med en liten uttalelse på sitt nettsted, men den er ikke tydelig nok.

Mohyeldeen Mohammad spyttet på Sara i dag. Mohyeldeen Mohammad er kjent for at han i fjor uttalte at alle homofile fortjente å dø. Sara mottok selv i går drapstrusler.

Dette er en viktig handling av Rasmussen. Hun står på mot noe som er veldig viktig, slutt på dødsstraff mot homofile. Islamsk Råd har vært veldig dårlige til å komme med klare standpunkt til dødsstraff på homofile. Det er latterlig at slike organisasjoner ikke klarer å uttrykke seg på en god måte. Det aller beste er jo selvsagt at de er ærlige. Dersom Islamsk Råd virkelig mener at homofile – slike som meg – fortjener å dø, så får de bare si det. Det er mye lettere å forholde seg til folk som våger å være ærlige. Det er klart at det er noen som mener at homofili er så ille, at drap er den beste løsningen. Klart – å tenke på to menn som har seg er nok så ille, at man av og til skulle ønske å drepe seg selv. Mens å tenke på en mann og en kvinne som har seg, er så flott at man finner fram den fineste musikken man har og traller seg gjennom herligheten.

Islamsk Råd må hjelpe norske muslimer til å vite om de skal være for eller mot drap på homofile. Men hva med å avgjøre dette på en bedre måte? En spørreundersøkelse.

Altså, er du for eller mot å kunne gå på rovjakt på homofile, henge dem, skyte på dem, drukne dem, brenne dem (kom gjerne med forslag). Eller kunne du tenke deg å la homofile få lov til å vandre rundt på jorda, og ha litt homsesex når de ønsker?

Stem i vei.

17 tanker på “La oss drepe de homofile

  • Problemet er alle dem som blir drept fordi de er homofile. At det ikke skjer ofte i Norge betyr ikke at det ikke er et problem. Og det er ikke OK at Islamsk Råd ikke klarer å gi sine muslimske tilhengere klart svar på om det er ok at de dreper homofile eller ikke.

 1. Jeg har respekt for Azmeh Rasmussen, men jeg håper hun skjønner hva hun begir seg ut på her: Hun kommer til å sitte der til hun fryser av seg rompa, for Islamsk Råd Norge kommer ALDRI til å ta avstand fra dødsstraff for homofile. Det skyldes ikke at de er «vrange», men fordi samtlige islamske lærde opp gjennom århundrende har vært helt klare på dette: Homofili skal straffes med døden. Og ikke bare det, men de lærdes tolkninger opp gjennom århundrene er ikke bare «tolkninger», de er BINDENDE tolkninger. Islam er nemlig ikke bare Koranen (som mange uvitende nordmenn tror), men summen av tolkningene av Koranen, hadith og tradisjonen. Det kan IRN ikke si rett ut/ forsøke å forklare, fordi det vil avsløre for alle disse uvitende nordmennene hva islam faktisk er i forhold til minoriteter, så de velger i stedet å «glatte over» det. Så jeg håper Rasmussen har med seg nok tepper, hun kommer til å trenge dem.

  • Nå har de skrevet dette på sin nettside: «verken ønsker eller søker dødsstraff for homofile». Noe uklart, men de mener kanskje å gi uttrykk for at de ikke vil drepe homofile, men man kan naturligvis ikke være sikker. Det IRN må gjøre, er å si klart og tydelig: «Nei til dødsstraff for homofili!»

   • Aha. Jeg kan oversette dette til ikke-hyklersk for deg: «Vi ønsker ikke å innføre sharia-lov i Norge på det nåværende tidspunkt. Men ordlyden dere ønsker («vi tar avstand fra dødsstraff for homofile») kan dere aldri få, for det ville være som å si at vi tar avstand fra islam. Det kan vi selvsagt ikke si».
    Poenget her er: Nei, medlemmene av IRN ØNSKER nok ikke å innføre dødsstraff for homofile. De har bodd i Norge i X antall år, og er såpass sekularisert som en muslim kan bli (hvilket i klartekst betyr «bare gradvis»). Men de er FORPLIKTET i forhold til sin religion til å leve etter sharia-lov, dersom det er mulig å gjøre det (dersom et land er overveiende muslimsk). Og det er klinkende klart hva islam foreskriver som straff for homofile, og de kan dermed ikke gi deg ordlyden du ønsker («vi tar avstand fra…»), for det ville være det samme som å ta avstand fra islam.

 2. Islamsk råd skal ikke ta avstand fra dødstraff for homofile.Det er fordi muslimer i hodene sine sitter fortsatt i steunalderen og det at de kom til Norge hjelper ikke.Islam er kreft på jordenes ansikt,islam er ny faschisme.Total undertrykkende ideologi.Stakkars kvinnemennsk som sitter utenfor moske oppnår ingenting.Det eneste som hjelper-stenge dører for all islam-pakk og ikke de statsstøtte til slike faschistiske organisasjoner som islamsk råd.

 3. Og hvor er forresten dumme «ikke mobb kameraten min» organisjasjon???Hvorfor vil ikke de støtte jenta utenfor moske?

 4. jeg skjønner godt problemet til sara rasmussen men det er klart og tydelig at Gud har skapt jente for gutter og gutter til jenter. barn kommer ikke av homofile. enig ikke sant. så eneste som er at la de være som de er om de er hetero eller homofil. det er ikke mennesker som burde ta avgjørelser for livet deres. kun Gud som har rett til dette. om noen mener eller sier at det er forbudt og de burde blitt drept så gi faen. Sara trenger kun oppmerksomhet ingenting annent, hun lever fritt liv så hva er i veien for henne. man finner ingen svar non steder, eneste man kan få ro av i religionen sin. jeg vil også ha et svar hvorfor man er født slik som homofil. ingen har svar for dette alle mener at du er bare født sånn, jeg velger å leve som en god menneske verken homofil eller hetrofil. siste ting jeg selv er i samma situasjon er lesbisk og muslim. hva mer? folk har det morsomt og ler og mobber sånne mennesker men ingen kan ha forståelse for ting den personen går gjennom. håper Gud gir folk mer forståelse og sympati. amen

  • Klart og tydelig er det jo ikke, da det er noen gutter som liker gutter, og noen jenter som liker jenter.

   Sara vil nok rette et fokus på det at homofile i muslimske land risikerer å bli drept for den de er.

 5. Sjekk, http://www.dailymail.co.uk/news/article-1352181/Gay-people-probably-abused-children-says-Ground-Zero-mosques-new-imam.html

  Sjekk, Munk Debates: Tony Blair vs Christopher Hitchens. Friday, November 26, 2010. Roy Thomson Hall, Toronto, Canada.
  The official resolution, “Be it resolved, religion is a force of good for the world”.
  For more on Christopher Hitchens, visit

  http://www.dailyhitchens.com/


  VANITY FAIR: Christopher Hitchens’s Ten Commandments

 6. Dama er jo sinnsyk, la henne sulte ihjel. Det beste man kan gjøre overfor religiøse myndigheter er og totalt ignorere deres syn på homoseksualitet og rett og slett bare heve seg over det, gå videre og leve livene sine i fred med seg selv og sine omgivelser. Null sympati for dette kvinnemenneske som vil avkreve respekt, når hun selv provoserer med sin tilstedeværelse utenfor lokalene til Muslimsk Råd. Jævla provokatørfitte.

  • personer som våger livet sitt for ting de tror på er de beste type folk verden har. hvor mange var det vel ikke som provoserte andre under historien om mohamedtegningene? dette er bare et bedre valg av angrep. når selv DERES EGENE går imot avgjørelsene deres, det kan gi effekt på dem vet du. hvis du ikke sjønner det, da gidder ikke jeg å gå i detalier for deg. hvis du ikke har sjønt det ennå, da er det bare å gi opp å prøve å få deg til det.

   BB Black Agent Hanyoumaru.

  • Sara er selvsagt ikke sinnsyk – hun er steintøff! Hun er tøff som våger å stille seg opp slik som hun gjør. Noen må stå opp for å få i gang prosesser til endringer.

  • Ståle skrev: «Null sympati for dette kvinnemenneske som vil avkreve respekt, når hun selv provoserer med sin tilstedeværelse utenfor lokalene til Muslimsk Råd. Jævla provokatørfitte»
   Vel, slik hun ser det så er det IRN som provoserer, i.o.m. at de nekter å klargjøre sitt syn på dødsstraff overfor homofile. Dette «rådet» som liksom skal være retningsførende for muslimer i Norge, som på direkte spørsmål om de tar avstand fra dødsstraff for homofile, nekter å svare (hvilket jeg forøvrig forstår, ettersom de er forpliktet overfor sin religion til å mene at dødsstraff er passende for homofile, men de kunne for faen innrømt det!). Og attpåtil mottar de STATSSTØTTE (hvilket selvfølgelig er den egentlige grunnen til at de ikke kan innrømme islams syn på passende straff for homofile, åpent)! M.a.o.: Den norske staten, som du og jeg betaler skatt til, gir penger til en organisasjon som, selv om de nekter å innrømme det, støtter en inhuman behandling av enkelte minoriteter, og, dersom deres «medlemmer» hadde vært i flertall i Norge, så ville de jobbet for innføring av sharia-lov (hvilket bl.a. inkluderer dødsstraff for homofile), for det ville de som «rettroende muslimer» vært forpliktet til å gjøre. Så hvis det er ei «jævla provokatørfitte» her, så er det vel deg, tøffen.

 7. Det ironiske med hele homofili i Islam debatten er at de muslimske land som ligger i de tidligere romerske og iranske kulturområdene er det mest gaye som finnes. Araberne som spredde islam i ekspansjonsfasen hadde ingen sivilsasjon og approrierte de romerske og-sassanidiske sivilisasjonene der homofil praksis var svææært vanlig.

  F.eks har 95% av alle marokkanske menn sin første seksuelle erfaring med en annen mann/gutt, og dette er møsteret fra Nord-Afrika til Pakistan. Det arabiske språket har et utrolig rikt vokabular når det gjelder homofil praksis. . Men tankengangen er at en som den aktive part ikke er homofil er rettferdiggjøringen for at homofil praksis ikke er homofili, men dette er i endring etter at vestelige ideèr om hva det vil bety å være homofil gjør sitt inntog der nede.

  Et artig sitat fra en saudisk politimann til en arrestert homofil når han ble sluppet fri: «Skulle vi ha arrestert alle homsene i Saudi-Arabia hadde det vert enklere å gjerde inn hele landet»

  Jeg skjønner ikke helt hva disse mullanene styrer med da mesteparten tross alt er skitne sopere;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s