Maria Amelie koser seg i Moskva

Media holdt på å gå av hengslene i går da Madina Salamova, også kjent som Maria Amelie, reiste til Moskva i går. Hun ble fulgt av samboeren sin og media, blant annet av NRK-korrespodent Hans-Wilhelm Steinfeld.

Den norske befolkningen har blitt foret med presseoppslag etter presseoppslag om hvor ille det er for en person å reise til Russland. Folk har vært rasende på regjeringen og på Stoltenberg. Til og med Amelie mener at Stoltenberg bør holdes ansvarlig dersom noe fælt skulle skje med henne. Men se nå, kun et døgn etter Amelie landet i Russland. Hun smiler og ler, samboeren ser også ganske fornøyd ut på bildet til VG. Det ser rett og slett ut som om paret koser seg i Moskva. Hvor er frykten som Amelie har pratet så mye om? Hvor er det fæle Russland som var farlig for henne? Det er ikke mye farlig når man koser seg slik ute i Moskva en fin vinterdag.

I dag ble det så vidt nevnt at rundt 50 tsjetsjenere er sendt ut av landet. Flere av disse er politiske flyktninger, som nå risikerer tortur, og i verste fall risikerer de å bli drept. Jeg gjentar, 50 stk! Hvor er nyhetssendingene? Må de først skaffe seg utdannelse i Norge, for så å skrive en bok for å få massiv støtte?

10 tanker på “Maria Amelie koser seg i Moskva

  1. Jeg skjønner ikke UNE, hvis det er ikke bomber som blir smelt hvert eneste minutt betyr det ikke at det er fred der nede. Man vil ikke tro på det som foregår i både skjult og uskjult. Har til og med slektninger som risikerer å bli drept hvis de vender seg tilbake, som har fått avslag. Jeg synes at Norge er veldig dårlig på å se godt gjennom saken, det er ikke noe tull hvis det er snakk om et menneskets liv. Er ikke dem Norge skal hjelpe? De som er forfulgt, eller er i fare med å bli torturert eller drept i hjemlandet.
    Som du skriver , har de gjort et stor sakt av at Madina er blitt kastet ut,, hun vandrer rundt i en flott by og koser seg på kafe, mens tsjetsjenere risikerer å bli tatt fra flyplassen, eller togstasjonen og bli sporløst forsvunnet før de kommer seg hjem til og med. De enslige som blir sendt hjem er står på første plass, de fleste som kom til Norge eller Europa har utanning og de har ikke forlatt familien og hjemlandet uten grunn.

  2. Ja, Madina med følge er på en liten dannelsesreise i Russland. Hun hadde ikke lyst til å forlate oss, men når man først er på tur kan man like godt prøve å nyte det. Vi trenger ikke bekymre oss for at hun ikke skal gi lyd fra seg, for det kommer en rekke bulletiner fremover. Om sjokk, om den svarteste fortvilelse, om hvor grusomt akkurat hun har det, og hvor mye dette skyldes alle andre enn henne selv.

  3. Hun har da ikke skyldt på noen andre enn skjebnen. Hun skrev boken så derfor vet vi litt mer om de andre også! Ellers hadde vi kost oss i vår lune stue og trodd at alt var i sin skjønneste orden…Ikke så galt at det ikke er godt for noe. Bra Maria som torde! Dere tør også, å dømme!!! Skal jeg heie eller gråte.. (anbefaler boken «Ulovlig norsk»)

  4. Tsjetsjenere står bak mye vold og trusler i Norge. Hvis de snakket sant og var så «redde» for å bli sendt tilbake hadde de ALDRI oppført seg sånn som de gjør. Husk angrepet på alt og alle av arabisk og kurdisk utseende på et asylmottak på Østlandet for et par år siden. Det samme har skjedd i Rogaland, hvor tsjetsjenere har havnet på kant med hele utelivsbransjen og mange minoriteter (les: arabere, kurdere, pakistanere, albanere, russere, litauere, tyrkere). Disse tilsynelatende usiviliserte tsjetsjenerne har lite å bidra med i dette samfunnet utenom vold o.l.

    • Kilder: VG Nett, Dagbladet, Rogalands Avis, Stavanger Aftenblad – skriv inn tsjetsjenia/tsjetsjenere på avisenes søkefunksjoner så kan dere med egne øyne innse fakta. Det store flertallet av tsjetsjenere har ingen verdens ting å gjøre i Norge, handlingene deres tilsier at de er alt annet enn bekymret for å bli sendt hjem.

    • Sånn bare for å skjære alle over en kam liksom? Skulle tro du jobbet for UDI eller UNE sånn som de velger å dømme en familie basert på fordommer om en hel gruppe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s