Carl I. Hagen gir ris til egen ræv.

Jentene på Toten, er et program som har blitt vist på NRK i vinter, har nå skapt debatt. En av jentene, Lise Lindalen, er ekssvigersønn Lars til selveste Carl I. Hagen. Etter at serien ble sendt har Hagen valgt å stå fram og fortelle om datteren sin som føler seg lurt, og om barnebarn som er livredde for å bli sett sammen med sin far når han er i kvinneuttrykk. Om barnebarn som gruet seg til serien skulle komme på skjermen.

I stedet for å ta dette innad i familen, har Hagen valgt å blåse dette opp i en kronikk i Aftenposten. I dagens papirutgave har hans datter valgt å stå frem og fortelle sin historie. Jeg vet ikke helt hva familien Hagen ønsker å oppnå ved dette. Opp med hånden alle dem som visste at Lise Lindalen var gift med Hagens datter! Ingen hender…se det ja. Hvem visste vel det? Nå vet vi alle det. Takket være Carl Ivar Hagen. Godt jobba Carl. Dette er ingen sak for offentligheten. Dersom Lise og Carls datter Camilla har problemer, så er det de som skal løse det, ikke offentligeheten. Det ser kun ut som om Hagen & co kun er ute etter å sverte en enkeltperson, en person som er far til Hagens barnebarn. Dersom disse har problemer med at Lise ikke stod frem som transe før de fikk barn, så er det en sak innad i familien. Det er galskap å bringe slike saker ut i offentligheten.

Den personen som har skapt blest om Lise Lindalen og hennes barn er Carl – den Carl som klandrer Lise for å gjøre det samme. Jeg har selv sett hele serien, Jentene på Toten, og har ikke ut fra det programmet forstått at Lindalen er far til Hagens barnebarn. Og jeg er sikker på at det var ganske få av oss tv-titterne som var klar over det, før kronikken til Carl I. Hagen kom på trykk.

Jeg lurer på hvordan disse barna har det nå? Nå vet jo alle hvem de er, og hva som foregår i familien deres. Ja, det er nok festelig!

3 tanker på “Carl I. Hagen gir ris til egen ræv.

 1. Carl I Hagen har alltid vært og vil for alltid være en oppblåst idiot. Han er jo ikke medmenneske i det hele tatt. Slike kommentarer som han har uttalt er jo bare patetisk og latterlig……………..og at han selv valgte å avsløre dette blir jo ekstra morsomt. Jeg ante det ikke før jeg leste det nå……….dust!!

 2. til Abi.
  Dine tanker om Carl I får bli din sak.
  At du sier hans bekymringer om sine barnebarn «er patetisk og latterlig»
  sier jo det meste om deg.
  Ansvar overfor barn er pre-1.At voksne mennesker til de grader må leve ut
  sin legning,uten tanke på andre enn seg selv,burde vært kriminalisert.
  (men du er jo ikke voksen,så det tar vel en tid til du skjønner det)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s