Lærer banket elev – kan fortsette som lærer

Læreren ble filmet mens hun banket opp en vettskremt elev. Den kvinnelige læreren fikk sparken. Dessverre kan læreren fortsette sin karriere andre steder.

Lærere som slår sine elever burde blitt svartelistet, og aldri fått muligheten til å jobbe med barn. Mennesker som ikke klarer å regulere aggresjonen sin på en fornuftig måte har ingenting på skoler å gjøre.

5 tanker på “Lærer banket elev – kan fortsette som lærer

 1. Godt poeng det du tar opp her. Jeg synes det er rart man bare sjekker om lærere og andre som jobber med barn har seksuelle overgrep mot barn på rullebladet sitt og ikke om de har vært voldelige mot barn også. For det vil jeg tro er langt vanligere og det er også skadelig for et barn å bli utsatt for. Det barn som utsettes for fysisk vold fra en voksen vil ha vanskelig for å stole på voksne senere. Barn er så sårbare.
  En trenger ikke svartliste personer på en liste med navn. Det er nok med å sjekke om de har vold mot barn på rullebladet sitt og ikke bare seksuelle overgrep. Det tror jeg ville være den beste løsningen, da sikrer man barna slik du ønsker =) uten at man samtidig henger ut noen. Jeg liker ikke folk som misshandler på noen som helst måte, men jeg liker ikke å henge ut noen heller. Det finnes folk som blir uskyldig dømt. Så kan ikke de jobbe med barn bare hvis man sjekker rullebladet mot vold mot barn, det er greit nok. Det er verre hvis det er en liste med navn så vedkommende blir hengt ut hvis den personen skal ta jobb som taxi-sjåfør, eller jobbe i butikk eller noe og blir nektet jobb fordi vedkommende er hengt ut på en slik liste.

 2. Vi lever i et land hvor en yrkessjåfør som kjører ned og dreper at annet menneske i beruset tilstand faktisk slipper ut av fengselet igjen og kan ta førerkort pånytt og fortsette som sjåfør.
  Hva har det med saken å gjøre?
  At man ikke burde få yrkesforbud selv om man en gang gjør noe dumt!
  Ved gjentagelser, absolutt, men ikke ved enkelttilfeller.
  Det er lite som tyder på at barn som har blitt utsatt for fysisk avstraffelse slutter å stole på voksne såvidt jeg husker fra studiene, men du har kanskje dokumentasjon?
  Vi må ikke blande sammen med uventet og tilfeldig vold, hvilket det neppe var snakk om her.

 3. De som slår barn skal så absolutt ikke ha jobb som krever at du skal ha mye med barn å gjøre. Engangs tilfellet aldri så mye! Kan en ikke styre aggresjonen sin så har en et stort problem som en bør ta tak i.
  Barn kan være en stor utfordring, kanskje en bør ta noen mentale tester før en kan blir lærer?

 4. Hei!

  Jeg har startet en Facebook-gruppe som heter «Gi pedofile et hjelpeapparat!».

  Hjertelig velkommen som medlem i gruppen hvis du har lyst. Det er viktig å synliggjøre behovet for et hjelpeapparat, både for de menneskene som sliter som følger av legningen, og ikke minst barna som vi kan unngå bli kommende offer for overgrep.

  Dette er også en motvekt til alle hat-gruppene som dessverre har helt motsatt effekt enn ønskelig for noen av oss, særlig barna.

  Ved å bli medlem i gruppen støtter du ikke seksuelle overgrep, eller at pedofile skal kunne leve ut sin legning. Du støtter at det er en krise i helsevesenet at de ikke får hjelp, og tar det dermed på alvor, samt viser omsorg for mennesker som har det vanskelig men som ikke har mulighet til å få hjelp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s