Nina Karin Monsen krangler på epost.

Har nettopp lest gjennom epostvekslingen mellom Nina Karin Monsen og redatøren for gratisavisa Massiv, Magnus Smidesang Rønningen. Monsen likte ikke Aris uttalelser om å ville kjøre over Monsen (dette ble sagt i et intervju som Massiv hadde med Ari), og ville ha svar fra redaktøren. Men det hele skle totalt ut, og Monsen er ikke snauere enn at hun hetser redaktøren. Det verste er jo at hun ikke tåler å bli svart med samme mynt.

I Dagbladet kan man lese at Monsen skriver redaktøren sitt navn feil. Redaktøren påpeker dette, og får til svar fra Monsen om at de ler mye av den feilen og synes at Smedesang passer bedre enn Smidesang. Redaktøren svarer da med samme mynt, og sier at de bytter ut «o» med «e» i etternavnet hennes (Mensen). Det får Monsen til å tenne på alle pluggene, for da er redaktøren – sistat Monsen: «- Smedesang, du er kjønnsfascist også da, forstår jeg, eller så er du ennå ikke kommet i stemmeskiftet. Passer godt det også.»

Viser Monsen her sitt egentlige jeg? For meg er hun en mobber, noe jeg tidligere har påpekt da debatten rundt Fritt-ord prisen pågikk. Uansett så mangler Monsen folkeskikk.

2 tanker på “Nina Karin Monsen krangler på epost.

  1. Du er nok inne på noe her Lesbos.
    Dama er noget spesiell ja, selv om jeg syntes debatten rundt Fritt ord prisen ikke hang helt på greip uansett hvilken side man så det fra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s