Stoltenberg driter i miljøet. Han skal hvile stumpen sin.

Stoltenberg er for tiden i København på klimaforhandlinger. For å komme seg den korte veien fra Oslo til København, valgte Stoltenberg å bruke et privatfly. 17 daglige avganger går det mellom Norge og København, men disse kunne ikke Jensemann benytte seg av. Er man statsminister, så er man statsminister.

I en annen setting ville kanskje ikke dette med privatfly vært noe å skrive om, men det komiske er at Stoltenberg forurenser unødvendig på en tur til klimaforhandlingene. Det er jo litt rart at han velger å bruke privatfly på en så kort reise, og ikke minst på et arrangement som handler om klima. Man skal være bra dum om man ikke forstår at dette oser det dobbeltmoral av. Men det gjør det tydeligvis ikke i Stoltenberg sine øyne. For han er det nødvendig, og han betaler visstnok klimakvoter for bruken av privatflyet. Men er det nå hans penger som blir brukt? Det er vel heller norske skattebetalere sine penger som blir brukt for at Jensemann skal få hvile stumpen sin ombord på privatjeten.

Arnold Schwarzenegger sin stump klarer seg fint på turen mellom California og København uten å måtte bruke privatfly. Men ikke Jensemann sin. Den skal ha spesialbehandling.

Jensemann: Jeg vil også ha privatfly. Da slipper jeg all ventetiden på flyplassen, sure og masete passasjerer. Og det aller viktigste, stumpen min får slappet av på ett luksussete (den trenger selvsagt det).

Her Jens, her har du virkelig vist hva som er viktig. Ikke klima og miljø, men din egen komfort. Det er i grunnen ikke noe vits i at du uttaler deg noe mer om miljøet. Vi vet jo hva du egentlig mener!

10 tanker på “Stoltenberg driter i miljøet. Han skal hvile stumpen sin.

  1. Har Jens noen gang i perioden som statminister gjort noe positivt , eller noe i riktig rettning? Og da snakker vi på «eget» inniativ , før han blir kritisert av opposisjonen eller hudflettet av pressen?

    😉 ? Ikke noe…..

  2. Jeg regner med at Jensemann fortsetter å reise gratis med privatfly, også etter at ytligere avgifter på bil og flytrafikk blir vedtatt i kjølevannet av Kjøbenhavnsmøtet. For vi kommer nok til å se hvor miljøbevisst Stoltenberg blir på våre vegne så snart nye klimaavgiftsregler skal pønskes ut.

  3. Han er faktisk regjeringssjefen for Norge.Jeg er ikke Ap-mann men pga.sikkerheten for vår regjeringssjef kan Ikke & har ikke lov til å benytte vanlig rutefly.Det er bare slik det dessverre er.Dette har kun med sikkerheten å gjøre.Norge som ett rikt & åpent land & Norge med millitære styrker i Afganistan faktisk står på Al-Quaida`s liste over terrormål som skal taes hvis muligheten er der & hvis vår statsminister kan drepes er det en vinn vinn situasjon for terrornettverket.Dessverre er det slik det forbeholder seg.Jeg skulle ønske at Statsministeren hadde muligheten til å faktisk ta rutefly & på den måten framstå mer troverdig i klimapolitikken enn det han er pr.idag.Idag er det ikke mye klimapolitikk å skryte av synes jeg.Når Stoltenberg drar til Amazonas med en koffert som inneholder 1 milliad dollar 5,4 milliarder NOK for å gi bort til regnskogsfondet uten å først tatt atk i fattigdomsproblemet her hjemme blir alt dette feil for meg.Vi i Norge har svære problemer sosialt.Fattigdom, helsekøer,veinettsutbygging,veinettssikring,en ordning for å stanse fraflyttning fra distriktene.Dette er svære problemer vi har her i Norge.Samt klima.Dette koster masse masse penger.Men en plass MÅ Stoltenberg starte.Hva skal han velge først?Han velger utenrikssaker & klima utenlands.Klimapolitikk er meget meget viktig.La oss håpe på at de i København FAKTISK KLARER Å FREMFORHANDLE EN BINDENDE AVTALE OM STORE KLIMAKUTT.La oss be om det.Men jeg mener bestemt at Stoltenberg MÅ ta tak i de klimasakene her hjemme også.Her i Norge har vi svære klimaproblemer som venter på handling fra Stoltenberg.La oss minne Jens Stoltenberg på at her i Norge ligger svære uløste klimaproblemer på vent.La oss gi ham beskjed.ER DERE ENIGE OM DETTE???? Masse hilsner fra Regor

  4. Til dere som faktisk bidrar aktivt i klimaspørsmål & ikke bare er synnsere så sier jeg helt krystallklart ifra nå : STÅ PÅ. LA DE IKKE FÅ FRED FØR DET I VIKTIGE KLIMASAKER FAKTISK ER EN REEL LØSNING PÅ DET & ALLE DE ANDRE PROBLEMENE VI HAR HER HJEMME I NORGE. LA OSS GJØRE STATSMINSTER JENS STOLTENBERG & HANS REGJERING SAMT STORTINGET & OPOSISJONEN KLAR OVER DETTE. Det er ikke KUN Jens & Co som har ansvaret. Ansvarsbyrden ligger også på samtlige stortingsrepresentanter. La oss gjøre ALLE disse oppmerksom på våre krav. Gjøre de oppmerksomme på våre krav UTEN BRUK AV VOLD. INGEN VOLDLIGE OPPTØYER ER TILLATT I DENNE KAMPEN. Atter en gang. Stå på. Masse hilsner fra Regor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s