En død Krekar. Ja, det høres greit ut.

Jeg sier som FrP-politikeren Tom Staahle «Send han tilbake til Nord Irak, så får det gå som det går. Blir han dømt til døden så lever jeg godt med det.»

Er man med på leken, så får man tåle steken. Det lærte jeg da jeg var tre år gammel. Regner med at Krekar også har fått med seg det. Han har visstnok vært med på mange drap, så hvorfor ikke synes det er ok å selv bli drept? Har man guts nok til å drepe andre, så bør man ha guts nok til å ta sin straff, hva nå enn den måtte bli.

8 tanker på “En død Krekar. Ja, det høres greit ut.

 1. Han har «visstnok» vært med på drap? Hvor sikker er du?

  Ingen norsk treåring som tålte steken, ble henrettet for det.

  Er du for dødsstraff? Skal vi akseptere at Tjostolv og kompisen, som angivelig drepte denne sjåføren, kan få dødsstraff? Hvis ja, hadde du ment det samme hvis Tjostolf var broren din, eller dama di?

 2. Jeg er ingen etterforsker, og baserer meg derfor på den info som mediene gir.

  Dersom de to norske får dødsstraff er en annen sak, og har ingenting med Krekar å gjøre.

  Dersom jeg tar liv av noen i USA, så er jeg klar over at jeg kan få dødsstraff for det, av den grunn (og selvsagt andre grunner) vil jeg ikke drepe noen. Som sagt, er man med på leken, får man tåle steken.

 3. Hva med den «leken» vi, som nasjon er med på da ? – Menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Skal vi, for tilfellet Krekar, avstå fra å smake på akkurat den steken da og bare si «pytt pytt, Strasbourg meg her og menneskerett meg der !». Internasjonale avtaler funker ikke sånn.

  PS: Hvis du mener dette så er du for dødsstraff (avliving av forsvarsløse mennesker), og da kan du likesågodt bare si det.

 4. Det spiller vel egentlig mindre rolle om han blir hengt i Irak eller om han blir tatt på åpen gate av en eller annen gærning på Grønlands torg?

  Det kan jo se ut som det er eneste vei, til tross for flere høyesterettsdommer i saken? «Med beina først»?

  Og så lurer jeg tidvis på om det er Brynjar Mehling eller Jens Stoltenberg som er øverste myndighet i Norge?

 5. sa programmet om krekar forrige kvelden pa nbc, og som nordmann som har bodd i usa i 15 ar var det for forste gang flaut og inromme og vaere norsk. ta av nisselua og send terroristen hjem !

 6. Det samme mener jeg Tom. Det er andre mennesker som trenger hjelp og opphold i Norge, ikke slike krek som Krekar.

 7. Er det ikke greit å mene ting når man vender det døve øret til alt som kan brukes som motargumenter ? Hva faen er det dere vil ha, en parodi på en rettsstat der lover bare gjelder av og til, der internasjonale avtaler er noe man driter i og populismens rabiate hylekor styrer ?

  Svar eller knepp igjen. Jeg spyr !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s