Jarle Trå skal klatre igjen. Hvem melder seg frivilllig til å hente han ned?

Alle har vel fått med seg at Jarle Trå, mannen som skulle opp på toppen av Mount Everest, måtte hentes ned, etter at han fikk problemer på vei ned. Trå fikk frostskader og kunne fint ha vært blant de som aldri kommer seg ned fra fjellet. Trå skulle være tøff, og ville klare turen uten oksygenmaske. Vel, det gikk jo ikke som planlagt. Men nå sier altså (tøffe) Trå at han vil klatre igjen. Men er det virkelig noen som gidder å hente denne mannen ned fra et fjell igjen? Jeg vil foreslå klatrevegg, helst inne i en hall. Da er det lettere å finne deg Trå!

8 tanker på “Jarle Trå skal klatre igjen. Hvem melder seg frivilllig til å hente han ned?

 1. Uff…noen MÅ jo bare trosse alt!
  Greit at han vil klatre igjen,men faren for at han må hentes ned igjen er jo stor så lenge han skal opp uten oksygenmaske.

 2. Foreldrene lovet å betale for kostnadene med nedhenting fra Mount Everest. Kanskje de gjør det nestegang også. Du kan ikke skrive meg opp blandt de som skal hente ham nestegang. Å ha en leder for et klatreteam, som tar denne typen sjanser for edsatt dømmekraft, står jeg over.

  I ulike blogger leser jeg at en person som Trå må få bestemme selv over sitt liv. Da har man vel egentlig tatt et valg om at man er ansvarlig alene. Det betyr at han ikke forventer å bli hentet, reddet og behandlet etterpå.

 3. Klatring er livet hans. Mener du virkelig at han skal leve livet innendørs i en klatrevegg resten av livet? Hvilket liv blir det?

  Jeg holdt på å druke som lita jente, skulle jeg da holdt meg borte fra vann resten av livet fordi noen skulle slippe å berge meg en gang til fra drukningsdøden?

 4. Una Sier,
  mai 28th 2009 at 12:57 pm

  Klatring er livet hans. Mener du virkelig at han skal leve livet innendørs i en klatrevegg resten av livet? Hvilket liv blir det?

  Jeg holdt på å druke som lita jente, skulle jeg da holdt meg borte fra vann resten av livet fordi noen skulle slippe å berge meg en gang til fra drukningsdøden?

  SERIØST ! Sammenligningen din er helt uten substans .Vi snakker om mennesker som tar kalkulerte risikoer for å utfordre seg selv og naturkreftene.

  Hvorfor i himmelens navn skal man da risikere andre liv for å redde disse menneskene. De utfordret naturkreftene og tapte, de visste om konsekvensen.

 5. Una

  Nei, men jeg synes at han kunne tilbringt litt tid innendørs, slik at han ikke legger ut på en slik tur igjen uten å ha med seg oksygenmaske. Det er som regel slike dumme avgjørelser som det, som er forskjellen på liv og død. Han kunne fint ha vært blant dem som aldri kommer seg ned fra det fjellet.

 6. Lurer på om han er inspirert av en kar uten ben som tidligere besteg Mount Everest… Denne karen kom seg opp med sine proteser, men måtte etterhvert bæres ned igjen da han hadde fått så seriøse gnagsår at blodet silte.

  :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s