7 tanker på “Til dere som savner den gamle ekteskapsloven, denne er til dere! Beklager!

 1. Hele ekteskapet er basert på mann og kvinne. Jeg synes vi begynner å få en rimelig skrudd verden. – Ektemann og ektemann?

  Helt ok at det finnes homofile og lesbiske. Helt ok med at de skal ha rettigheter som samboere har i forhold til lover og regler.

  Labratoriebarn er helt forkastelig uansett om det gjelder hetro eller homo.

  slik tenker jeg

 2. Sier som jeg har sagt så mange ganger før: Hetrofil eller homofil, spiller det noen rolle så lenge folk er glad i hverandre?
  Hva er det enkelte er så redd for? Jeg aksepterer at man kan ha ulike meninger, men at folk skal hetses for deres legning kjønner jeg bare ikke.

 3. Kanskje de er redd for forandringer? Eller så vil de bare ha noe for seg selv, i dette tilfellet, ekteskapet.

 4. Og jeg er enig med deg! Det viktigste må jo være at man er glad i hverandre, det bør jo også være den viktigste forutsetningen for at man i det hele tatt gifter seg.

 5. Får si som Pondus sier (han som er greit inne på ti-på-topp-listen over de mest heterofile menn i verden) til homsen (han som er skjevere enn italienske tårn..) på gay-partyet som han litt motvillig har blitt kommandert ut på av sin søte kone Beate, og hvor han i dritfylla danser heftig og engasjert til YMCA….

  Vi kan vel være venner for det…

  Med en slik innstilling hadde vel ikke disse spørsmålene dukket opp. Men BOKEN over alle bøker ødelegger desverre ofte muligheten til å tenke selv.

  Det fineste jeg noen gang har sett var på en lørdagskveld hvor to mennesker viste hverandre den ultimate forelskelse, respekt og alt annet av det gode som to personer kan vise hverandre.

  At det var to jenter var ikke så viktig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s