I dag blir mobbing legitimert.

05.05.2009 er datoen hvor mobbing blir legitimert. For kun noen dager siden var det ung gutt i Harstad som tok med seg hagle på skolen for å ta opp kampen mot mobbing. Skoler rundt omkring i landet har jobbet aktivt i kampen mot mobbing. Men i dag kan man bare kaste inn håndkledet. Kampen er tapt, mobbing skal legitimeres.

En dame som offentlig mobber enkelte grupper i vårt samfunn skal få en pris. Prisen i seg selv legitermerer den mobbende atferden til denne kvinnen. Men ikke bare for denne kvinnen, men for absolutt alle. Mobbing er ok. Mobbing er ok, så lenge man bruker det for å fremme sine meninger. Dersom man synes at det er utfordrende og vanskelig å få fram hva man mener, ja da kan man ty til mobbing. Bare se på kvinnen som i dag får pris for det, hun gjør det. Fra i dag av er det bare å gå og mobbe. Bruk ytringsfriheten til det den er verdt.

Gi blaffen i om mobbingen fører til at folk dør. Ytringsfriheten er viktigst. Man skal ikke knebles, slik at det skal bli en uting å mobbe. Det ødelegger for ytringsfriheten. Alt skal kunne sies, rett fra levra.

Gratulerer alle sammen. Dagen i dag er en merkedag, spesielt for alle dere der ute som allerede er mobbere. Dette er høytidsdagen for dere, nesten som 17. mai.

4 tanker på “I dag blir mobbing legitimert.

 1. Den såkalte filosofen Nina Karin Monsen målbærer nok til dels upopulære synspunkter, men det er faktisk en del folk der ute som støtter slikt fortsatt. Derfor får hun denne prisen. Og ytringsfriheten skal vi verne om.

  Når det er sagt, mener vi at det burde være mange andre, og langt viktigere saker å fokusere på enn disse dyneløftingsgreiene. 😦

 2. Dersom Fritt ord følte at prisen burde bli gitt til noen som kjemper for at ekteskapet kun skal være mellom frue og mann, så kunne de heller gitt prisen til Øyvind Benestad. Han klarer i alle fall å uttale sine meninger uten å måtte bruke mobbing som hjelpemiddel.

  Er enig med deg Dag Eigil, det er mye viktigere ting å fokusere på enn hvem han holder sengen sammen med.

 3. Dere er dårlig til å lese og tolke hva som blir sagt.

  Dere er frittalende og storforlangende, men også noen sutrekopper.

  Friele burde gå litt i seg selv og tilbake i tid og se på hvorfor hun fikk prisen og så burde hun prøve å lese og lytte med litt andre briller og justere høreapparatet sitt inn på en annen frekvens når det gjelder dagens prisutdeling.

  Å hevde at «I dag blir mobbing legitimert» er å skyte litt utenfor målet.

  Det er nok ganske mange fedre som ser litt annerledes på dette enn LLH og dere burde kanskje prøve å forstå.

  Men det er vel for mye forlangt. Det er jo bare deres synspunkt som er akseptert.

 4. Breflabben

  Synspunktene til Nina Karin Monsen har jeg absolutt ingenting imot. Jeg synes det er flott at hun brenner slikt for saken sin. At du mener at homofile ikke skal få barn, ikke skal få gifte seg osv. Det er flott. Applaus! Men det som jeg reagerer på er at hun bruker mobbing som virkemiddel for å få frem sine synspunkter. Brukte Kim Friele mobbing i sin tid, da hun ble belønnet med Fritt ord-prisen?

  Ved å gi prisen til en person som aktivt bruker mobbing i sine kronikker, i boken sin og debatter, så legitimerer man mobbing.

  Jeg gjentar, det som Monsen mener er helt ok, hun skal få mene hva hun vil. Det som ikke er ok, er måten hun legger fram sine synspunkter på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s