Thomas er gravid!

De fleste har vel hørt om Thomas som tidligere i år fikk barn. Thomas var tidligere kvinne, men føler seg som en mann, og har derfor foretatt en kjønnskorrigerende operasjon. Til tross for dette valgte han å beholde livmoren. Siden konen hans ikke kan få barn, ble han selv inseminert slik at han kunne bære fram barn. Nå kommer altså nr. to.

Synes dette er flott! Flott at de vil skape en familie sammen, selv om det sikkert vil bli noe negativ støy rundt dette.

10 tanker på “Thomas er gravid!

  1. Jeg syns det er flott ære være dem for det. Di kommer sikkert til å møte fordommer og motstand. Nå kan jeg ikke huske hvilket land Thomas kom fra. Kan du fortelle meg det. Jeg ønsker dem allt godt. Herlig!! Alle som ønsker barn burde kunne få det. Homofil, lesbisk,transexuelle eller slike som Thomas. Ha en flott kveld 🙂

  2. Men d e jo ingen menneskerett å få barn?? Er det ikkje betre å brukar penger på forskning som kan hjelpe alvorlig sjuke mennesker? Istadenfor å hjelpe ein mann, tidligare dame, å bli gravid?? Dei kunne jo heller adoptert og slik hjulpet uønska barn som allerede er født????

  3. Kan ikke mene at det er flott og kult at en som velger å bli mann blir gravid ?????? Hva er gærnt med dere ? Et eller annet sted så føler jeg vi er på vei til noe alvorlig gal sammfunnn !

  4. «Føler seg som en mann»…

    Hun er født kvinne, og ingen tøvete domstol kan forandre det faktum at hennes gener avslører henne som kvinne. For enkelte andre er det faktum at hun er gravid det første tegnet på at det er en kvinne. Og hva søren, «kjønnskorrigerende», hva for et absurd uttrykk er det?

  5. Man sier så ja, at det ikke er det? Men er det ikke en menneskerett å få prøve å få barn?

    Er det noen som har betalt Thomas for at han skal bli gravid? Jeg trodde da at dette var noe han og hans konse selv betalte…?

  6. Anatomisk er Thomas født som kvinne, men det er nå slik da at noen blir født med et kjønn som ikke stemmer med det psyken sier. Da er man transseksuell, og de fleste foretar da en kjønnsoperasjon. I disse dager kalles det for en kjønnskorrigerende operasjon, da det er nettopp det som skjer. Man retter opp slik at vedkommende blir det kjønnet som vedkommende er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s