Har du håndhilst på en homofil i dag?

Ja da kan du være smittet av farlige bakterier som gir hudsykdommer. For i følge forfatteren av en artikkel i gratisavisa, al-salam, er det en klar sammenheng mellom det å være homofil og det å ha en hudsykdom.

Det morsomme er at denne mannen, som forøvrig er en voksen mann (ja, han er faktisk det), har brukt artikler som han har funnet på nettsidene til en kristen fundamentalistisk organisasjon i San Francisco. Da er det jo ikke rart at slike artikler er så idiotiske som de er, men for enkelte er det tydeligvis vanskelig å sile ut fakta og løgn…

 

Men jeg vil nå likevel anbefale alle om å vaske hendene sine nøye etter å ha håndhilst på noen, for som vi alle vet… HOMOFILI SMITTER!!!

Link til saken

 

49 tanker på “Har du håndhilst på en homofil i dag?

 1. Oh my God!! Også jeg som ga venninna mi en KLEM da vi møttes i dag da!? Og hun er gift med en… annen dame!!

  Kommer jeg til å dø nå?!

 2. He he he, og —sukk! Så mange rare oppfatninger som svirrer og går…!

  Jeg har forøvrig ikke håndhilst på noen i dag jeg… bare mannen min og ungene har fått klemmer fra meg! 🙂 Kan jeg puste lettet ut nå, tro?

 3. Har du sjekket at det er tull da? Har du sjekket at denne eventuelle kristne organisasjonen ikke har hold for påstandene sine?

  Får inntrykk av at du bare avblåste hele påstanden, idet du fikk høre det var tatt fra en kristen organisasjon. ER det nok? Sjekker du ikke mer?

 4. Huff da! Det var jeg jammen ikke klar over… Men da kan det jo være innmari greit for homser å håndhilse på et par hetereofile, så har vi løst problematikken. Jeg mener, det må da være smittsomt å være htereo også, eller???

  😀

 5. Poenget mitt er, jeg synes påstanden høres helt syk ut, som deg.

  Men hvis du mener de er fordømmende, ser jeg en klar fordømmelse tilbake i og med at du på en måte mener at fordi de er kristne, så mener de dette.

  Jeg er kristen, og jeg mener ikke at homofile har hudsykdommer. Ikke legg meg i den kategorien der… Noe jeg føler du gjør i innlegget. Liksom at de er idiotiske fordi de er skrevet av kristne, selvfølgelig liksom. Hvem er du til å pålegge alle kristne slike holdninger?

 6. Hm, jeg har ikke håndhilst på noen i dag.. men jeg har håndhilst og klemt på masse folk hele helgen… skal jeg ringe rundt og advare de om de kanskje er blitt smittet av meg? Det ville jo være det ansvarlige å gjøre…

 7. Ja, artikkel blir mindre troverdig når den kommer fra en kristen fundamentalistiisk organisasjon. Det er like troverdig som å høre Hitler tale om jødene…

 8. Jeg snakker ikke om kristne, men om kristen fundamentalister og andre ekstreme typer. Jeg snakker om folk som mener at man kan få huddsykdommer av å hilse på homofile.

 9. Å gosh! Og jeg som til og med pleier å glemme å spørre folk jeg håndhilser på om de er homofile! Nei, her må det helt klart bedre hygienerutiner til. Kanskje jeg får begynne å gå rundt med sånn spritvask som vi brukte på sykehuset når jentungen lå på fortidligfødt-avdelingen. Bare for å være på den sikre siden.

 10. Som den Diva jeg er, bruker jeg alltid hansker…Er jeg helt trygg da eller kan det smitte gjennom hanskene??? Bruker selvfølgelig bare skinnhansker…Men en dame kan aldri være for forsiktig lissom…*fniiis*….

 11. Tragisk og litt morsomt.

  Lurer på hva slags smitte man får om man hilser på en muslim, eller en kristen, eller en nisse..? 😉

 12. Jeg er ikke helt sikker på om han var homofil han svensken jeg hilste på i dag, men har advarte meg i grunnen da når han sa:
  «Ursäkta min klammiga hand, jag har just onanerat».

  Han var sikkert ikke homofil 😉

 13. Ler av breiflaben her da… hehehehe
  men jeg vet heller ikke om hvem som er homofile rundt meg, for det spiller ikke noen rolle.. så lenge hjerte er på plass så er det samme hva og hvem man gjør det med.. deler livet altså.. hehe
  syns du er tøff som har en god posjon selvironi altså!!
  stor klem selv om det skulle medføre en slags fare for at jeg blir smitta…. og så da???

 14. Hmmmmm….merkelig…. jeg har både håndhilst og klemt på opptil flere homofile jeg, ikke har jeg blitt homofil og ingen av de ble heterofile heller!?!
  Kan da umulig være smittsomt..*lurer videre*… 😉

 15. Alt man lærer altså.
  Da har jeg funnet ut at naboene ikke er homofile. De bare later som. Jeg har håndhilst og gitt dem klemmer uten å ha fått en eneste liten kløprikk på kroppen min. Det samme gjelder hun ene på jobb. Hun bare faker forlovelsen til samboerdama si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s