11 juni 2008. Dagen da diskrimineringen tok slutt!

Så er dagen her. 11. juni 2008. En viktig dato. Dagen da homofile par også får muligheten til å kunne gifte seg. Dagen da lesbiske får de samme rettighetene som heterofile kvinner. Dagen da diskrimineringen på grunn av legning tok slutt.

 Det aller viktigste med denne dagen er at en lov sier at man ikke skal se på ekteskapet mellom mann og kvinne som det beste og det eneste riktige. Nå er det slik at alle ekteskap er like. For vi mennesker er nokså like på enkelte områder, og da må man også behandles likt.

11. juni 1913 fikk kvinner lov til å stemme i dette landet. En viktig dato for veldig mange, ikke minst for de jentene som ble født etter 1913. De ble født, i alle fall i følge lovverket, som likestilte med menn når det gjaldt stemmerett.

11. juni 2008 skjedde det altså igjen. En ny lov som bryter ned skillene mellom "de gode" og "de dårlige". En viktig dato, spesielt for de unge homofile, både de som er her i dag og de som kommer i fremtiden.

Dette er en viktig lov som viser at samfunnet er på riktig vei. Man baner seg vei mot et samfunn der man gir uttrykk for at vi ikke ser på andre som bedre eller dårligere. Vi er likeverdige. Og det er det viktigste. Vi er mennesker, naboer, venner, familie,  ikke motstandere!

 

 

36 tanker på “11 juni 2008. Dagen da diskrimineringen tok slutt!

 1. 11
  1 kvinne
  1 kvinne
  1 mann
  1 mann

  Vel,det er ikke så vanskelig med dette,
  ellers glem det med den vagina og penis
  som tar ikke så mye plass heller.

  takk
  zohre

 2. Å?

  Vel, vet ikke hvordan du tenker, men alle, absolutt alle som har barn har tatt et egoistisk valg. Men det er vel ikke noe galt i det?

 3. Gratulerer til alle homofile!

  Og ser at mange argumenterer mot dette fordi man da fratar et eventuelt barn retten til å vite hvem faren er (ved sæddonasjon). Men det gjør da mange heterofile i dag. Både kvinner som ikke vet hvem faren er, eller ikke forteller faren at han er far, eller nekter faren å se barnet, eller drar til Danmark og kjøper egg/sæd. Og menn som ikke vil ha kontakt med sine barn.

 4. Det motstanderne ikke har fått med seg, er at disse barna likevel vil ha to foreldre, selv om far vil være ukjent. Barnea vil likevel ha foreldre, og det er det viktigste.

  Slik som motstanderne uttaler seg, høres det ut som om man skyver bort en far som har vært rundt barnet i årevis. Men det som er at disse barna ikke har far, de har en annen forelder og det er medmor. Man fjerner ikke en forelder. Og så gir man barna mulighet til å få vite hvem sin biologiske far er, om de så skulle føle et behov for det.

 5. Jeg flytter fra dette landet! Det tar helt av og «alt» skal være greit. Norge er som en usikker kvisete «fjortis» som er livredde for å stå for sin kulturarv og verdier. Dette knøttlille landet har et kompleks i forhold til resten av verden og skal på død og liv vise oss frem som liberale og nytenkende. Vi skal på død og liv ikke være stolte av verdier og normer som er grunnlagt i vår historie. Det er flaut det vet du. Vi har et major problem!!
  Jeg skammer meg over å være en del av dette samfunnet.
  Jeg er et oppegående, ungt moderne menneske fra hovedstaden, som digger livet. Jeg er absolutt ingen homofob, har venner som er homofile og har respekt for ethvert menneske uansett legning (untatt pedofile, som antagelig også vinne frem med sine hjertesaker om ikke lenge).
  Dette forfallet av verdier i Norge vil få store konsekvenser. Du kødder ikke med naturen uten å å straffes!
  Dette er bare helteit og utrolig flaut. Jeg er glad jeg flytter til et land med litt mer selvtillit og stolthet over sine verdier enn Norge.

  Lykke til!! det trenger dere alle sammen

 6. #5,5
  Jens

  Barna og ellers folk der i Darfur vel du
  er nødt til å tenke først enn å tenke på
  andres penis og vagina og barna deres som
  lever i velstanden.Vær realist på smerte i Darfur du,takken du og se på dette du:

  http://blog.beliefnet

  takk
  zohre

 7. Akkurat det har da skjedd lenge før 11. juni 2008.

  Faktisk kan man si at det skjedde den gangen de første menneskene fikk barn på grunn av eget ønske om barn.

 8. Har ingenting å si. Om ikke mange årene regner de samme vitenskapmenn som nå har klart å endre insekter fra straight til homofile og tilbake igjen at de vil klare det samme med mennesker. Med andre ord er de nærme å klare å kurere denne biologiske feilen hos mennesker, og jeg tviler på at det eksisterer foreldre som ikke vil benytte seg av dette tilbudet. Med andre ord vil homofile være uttryddet og glemt.

  Og det er ihvertfall noe å juble over.

 9. du som vil flytte! flytt så fort du kan for vi vil ikke at folk som deg få odelegge for alle uskyldige mennesker her i dette landet.

  Lykke til -:)

 10. «Det er fantastisk å tenke på at en så lang kamp belønnes med gjennombrudd. Endelig får lesbiske og homofile anerkjennelse for at våre liv er like mye verdt som andres, sier Øyan til Dagbladet.no.
  »

  Tror ikke homser og lesber har løst sitt mindreverdighetskompleks med dette – og det passer meg aldeles utmerket!

  Biologiens faktum kan de ikke gjøre noe med samme f..!

  Muahahahaha…

 11. Homofili er jevli dissent.
  Voks opp dere freaks.

  Pikk vs. pikk = WTF ER GALT MED DERE
  Fitte vs. fitte = Akseptabelt

  No shit.
  Jeg er mann. Det er mitt sysnspunkt.
  Ikke kom å flame det. ÆSJ.
  Denne dagen er da hælvette brøt løs.

 12. Snodig. To kvinner sammen, eller fitte vs. fitte er da homofili…

  Ellers kan jeg bare le av alt som du skriver. Litt søtt, men dumt.

 13. Homofile får i alle fall et klart svar på at deres liv ikke er mindre verdt enn andre sine liv.

  Så…muahahahaha…

 14. Jada, vi skal juble som bare faen når alle homofile er døde og det hele bare var noe skummelt og ekkelt noe som var i gamledager.

  Skyt meg, skyt meg nå!

 15. hei hei Lesbos!
  Ja kan tenke meg at du er glad i dag! hehe, men det her med gifting og slikt no.. jeg bare skjønner det ikke. hvorfor vil en lesbisk dame gifte seg med en annen lesbisk dame i en kirke? Det står jo klart å tydelig i biblen at slikt ikke er akseptabelt. Ja det var jo faktisk en hel by som blev brent til grunn med ild fra himmelen, sodom og gomorra.
  Er det ikke bedre å finne en annen religion som passer bedre?
  Syns det bare er rart jeg.

  Men så kan man jo lese litt mer, og det står jo at det skal bli i de siste dager som på lots tid. så egentlig er det jo ikke noe rart. Det skal jo bli sånn.

 16. Hei Nils Mikal!

  Stemmer det, jeg er glad.

  Vel, nå er det ikke slik at man skal gifte seg i kirken. Faktisk er det slik at det er opp til kirken og presten selv å bestemme om han eller hun vil vie et homofilt par.

  Så jeg ville aldri ha giftet meg i en kirke, og jeg sikker på at jeg ikke ville ha gjort det om jeg var heterofil heller. Men jeg vil ha samme muligheten som alle andre til å kunne velge om jeg vil gifte meg eller ikke. Og det kan jeg nå. Så om noen år vil nok jeg også gifte meg, men da hos byfogden.

 17. Hei alle sammen og gratulerer med dagen!!!ENDELIG!dette her er stort og bare l o v e l y!

  Kompis av meg ( bor i USA)som ikke er homofil men måte engang forsvare sin venn som var det. Han bestemte seg å skrive dette i skole avisen sin:

  1) Being gay is not natural. Real Americans always reject unnatural things like eyeglasses, polyester, and air conditioning.

  2) Gay marriage will encourage people to be gay, in the same way that hanging around tall people will make you tall.

  3) Legalizing gay marriage will open the door to all kinds of crazy behavior. People may even wish to marry their pets because a dog has legal standing and can sign a marriage contract.

  4) Straight marriage has been around a long time and hasn’t changed at all; women are still property, blacks still can’t marry whites, and divorce is still illegal.

  5) Straight marriage will be less meaningful if gay marriage were allowed; the sanctity of Britney Spears’ 55-hour just-for-fun marriage would be destroyed.

  6) Straight marriages are valid because they produce children. Gay couples, infertile couples, and old people shouldn’t be allowed to marry because our orphanages aren’t full yet, and the world needs more children.

  7) Obviously gay parents will raise gay children, since straight parents only raise straight children.

  8) Gay marriage is not supported by religion. In a theocracy like ours, the values of one religion are imposed on the entire country. That’s why we have only one religion in America.

  9) Children can never succeed without a male and a female role model at home. That’s why we as a society expressly forbid single parents to raise children.

  10) Gay marriage will change the foundation of society; we could never adapt to new social norms, just like we haven’t adapted to cars, the service-sector economy, or longer life spans.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s