Kristne og andre religøse må ikke få adoptere

KrF er en av de som raser mot den nye ekteskapsloven, blant annet på grunn av dette med barna. Man sier noe sånt som at barn blir mobbet dersom de har homofile foreldre. For å snu litt på dette, for å se på dette med mobbing og hvem som blir mobbet.

 

I dag er det en adopsjonslov, som sier at heterofile som er gifte kan søke om adopsjon. Men burde man ikke ha forhindret at kristne får adoptere barn? Eller andre sterkt religiøse mennesker? Det er ingen hemmelighet at barn fra religiøse hjem ofte blir mobbet for det. Hvorfor sier ikke KrF noe om dette?

 

Forstår ikke KrF at barn som for eksempel har kristne foreldre blir mobbet som bare det? Eller er man for opptatt av alle andre at man ikke følger med hva som skjer foran sin egen nesetipp?

  

Enten må man være konsekvent og legge restriksjoner for alle foreldre som er på en slik måte at barna kan bli utsatt for mobbing og trakassering, eller så får man jobbe med mobbing generelt og forsøke på den måten å forhindre og forebygge dette.

10 tanker på “Kristne og andre religøse må ikke få adoptere

 1. 🙂 Vi hadde ei jente i klassen på barne- og ungdomsskolen som var kristen, hun ble mobbet for det. Vi hadde også en gutt som var homo, det var det ingen som brydde seg om. Haha jeg må jo le. Selvfølgelig var det veldig stygt å mobbe henne fordi hun var kristen, men det er jo et «bevis» på det du skriver.

 2. Ha ha! Ja, jeg er helt enig i at jeg tror barn med religiøse foreldre kan bli minst like mye mobbet som de med homofile foreldre. Jeg skjønner ikke hva man må mase sånn for; la nå alle mennesker som er skikket til å bli foreldre få lov til å adoptere! Se menneskene som enkeltindivider, ikke som en del av en stigmatisert gruppe!

 3. Det viser at alle kan bli mobbet, ikke bare homofile eller de som er barn av homofile.

  Og det er viktig at blant annet KrF får med seg. Skulle jo nesten tro at de hadde det, da Bondevik selv gikk ut å sa at han hadde som mål å få slutt på all mobbingen. Rart i grunn, da partiet hans er med på denne mobbingen.

 4. Debatten som raser i media har helt feil fokus. Den burde heller handle om hva vi kan gjøre for å sikre oss at alle barn har det bra, og hva vi kan gjøre for å hjelpe de som ikke har det så bra. Hvilket kjønn, eller religion foreldrene har, burde være underordnet. Og så kunne vi heller konsentrert oss om å hjelpe de som lider under/av omsorgssvikt.

 5. Blir det ikke da litt sånn at man må nekte alle adopsjon. Jeg mener, sjansen er ganske stor for at de blir mobba uansett hva slags foreldre man har selv om det er morsommere å mobbe folk som er superreligiøse da:P

 6. hipp hura!! kjempe seriøst inlegg…
  makan til idiot…
  «Forstår ikke KrF at barn som for eksempel har kristne foreldre blir mobbet som bare det?»

  Hvor har du det der fra da lille venn? barn som har vokst opp med kristne foreldre har langt større muligheter for å lykkes enn barn av hedninger. Dette er statistisk bevist i USA. Og alt tyder på at det samme gjelder her.

  Barn med kristne foreldre tar mer utdanning, mindre kriminalitet, mindre rus og ikke minst: Mer stabile familieforhold som skaper trygghet og forutsigarhet.

  Så slapp av kompis, barn av kristne foreldre har det nok bedre enn de fleste.
  Barn av homofile foreldre (mrk. foresatte) vet vi lite om, men de mangler da noe fundamentalt når de ikke har en mor/far. På lik linje med barn med en forelder. Men nå har dere fått det som dere vil. Mot folkets vilje er det trumfet gjennom av homofile sutrekopper og skrikhlser. Så vil tiden vise hvordan dette eksprimentet går..

 7. Jeg har øyne og se med og ører og høre med. Etter min tid på diverse skoler, barne- og ungdsomsskole, har jeg sett og hørt at barn som har kristne foreldre, ofte ble mobbet for det.

  Forøvrig har jeg på samme skoler sett at de barna som faktisk hadde homofile foreldre ikke ble mobbet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s