Til dere som er mot den nye ekteskapsloven

Kjære alle dere som kjemper mot den nye ekteskapsloven!

Ta en tablett og bli frisk.

Evnt. psykiatrisk behandling, men det kan ta noe lengre tid.

La oss prise Herren og Amen.

20 tanker på “Til dere som er mot den nye ekteskapsloven

 1. Jeg Zohre med hånda på hjerte sier at
  jeg er bare mot VOLD,KRIG og ellers resten venter jeg på oppstandelsen.

  Jeg er helt sikkert at jeg har rett.

  takk
  zohre

 2. Joda, men nå er det slik at mange motstandere også bruker aktivt det som står i GT. Det står noe av det samme i NT også, men likevel, det sier noe om at det er ok å bruke deler av det som står i Bibelen, så lenge det passer til det synet man har.

 3. Strålende, strålende 😀 Jeg elsker disse sammenligningene, og har brukt dem mye selv.

  Kristne mennesker greier uansett alltid, merkelig nok, å rettferdiggjøre at de er sterkt imot homofili, mens de knapt har fått med seg de andre tingene som i følge bibelen (deres egen religiøse skrift, som de jo absolutt burde ha en viss oversikt over for å i det hele tatt kunne si at de tilhører nettopp den religionen) er minst like ille.

  Jeppjepp.

 4. Rart det der, skulle tro at de hadde andre ting å bekymre seg over enn hva andre mennesker enn dem selv gjør.

 5. Jeg leser ikke bibelen men vet at min Gud ser på oss som likeverdige enten vi er hetro, bi eller homofile.
  Jeg er for den nye ekteskapsloven og det er Gud også….;)

 6. Bare så det er sagt… det finnes troende homofile også. Henvisninger til Det gamle testamente blir uansett feil. Noen tror dette handler om religion, når det egentlig handler om hvor man skal sette grenser.

 7. #5 Vanawilwariel

  Ja, dette er kjente greier som har surret rundt på epost siden slutten av 90 tallet. Jeg kjenner til og med opprinnelsen, men i påvente av at Lesbos forsvarer seg, skal jeg ikke avsløre fasiten.

  Jeg har selv publisert den greia der både i 1999 og i 2001. Her på VG bloggen så har den ikke vært inntil Spookey publiserte den for en måned siden. (http://www.vgb.no/312…)

  Lesbos har jo selv kommentert Spookey, også en måned senere så kjører hun samme greia. Er ikke det litt rart da?

  Lesbos burde bli omdøpt til hermegåsa

 8. Sånn er det når man ikke følger helt med på hva som blir skrevet hele tiden. Kan ikke huske alt som andre skriver.

 9. Det blir ikke feil når mange faktisk bruker det som står i GT mot homofile. Da må man svare med samme mynt. Om det har noen hensikt får andre svare for.

 10. «Ta en tablett og bli frisk.

  Evnt. psykiatrisk behandling, men det kan ta noe lengre tid.»

  Ja, du hever deg selv til et nivå langt over tullingene med utdaterte bibelvers nå. Er det så ubegripelig at det går an å være uenig i deler av denne reformen på et faglig og saklig grunnlag? Jeg har vel kommet gjennom hos Mona Nesje også med det nå (se link).

  Du har kanskje ikke fått med deg at det er deler selv LLH reagerer på?

 11. #8

  Det var det jeg også mente.. At jeg hadde sett den hos Spookey, i tillegg til at du Lesbos hadde selv kommentert der.. venta også på en slags «unnskyldning»

  Du husker ikke alt som skrives? Du burde da huske ett innlegg du selv har kommentert på. Det er greit at folk legger ut epostspam som svirrer rundt, men når du skriver det som om det er du selv som har funnet det på er noe helt annet. I tillegg til at det er i samme kontekst som i Spookeys innlegg, bare med små forandringer i forhold til hvem den er «adressert» til.

 12. Nei, jeg kan dessverre ikke huske som blir skrevet. Noe fester seg selvsagt, men jeg leser mange blogginnlegg i løpet av en uke, og mange av disse går i glemmeboken. Det samme gjorde dette innlegget til Spookey. Ja, jeg slengte på en liten kommentar der, men det er ikke ensbetydene med at jeg skal huske innlegget noe bedre.

  For det andre publiserte jeg mitt innlegg samme dag som jeg så det samme innlegget som Spookey har på en debattside på VG. Da fikk jeg lyst til å publisere det samme på bloggen min, men ved at jeg hadde endret noe av det, for å peile det inn på andre mottakere enn akkurat Kvarme.

  Dette eksakte innlegget som ligger på bloggen til Spookey og på debattsidene til VG er ikke noe nytt. Det er noe som har eksistert i mange år. Altså, ikke noe nytt noe. Ei heller noe jeg har stjålet fra bloggen til Spookey.

  Jeg la ikke merke til innlegget til Spookey, da det ikke var på siden da jeg skrev mitt innlegg. Hadde jeg sett det der og da hadde jeg slettet det. Det gjorde jeg altså ikke.

  Jeg hadde ikke skrevet det som om det var noe jeg hadde funnet på, ikke i det hele tatt. Det stod ikke en døyt om jeg har opphavet til den teksten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s