Et herlig bilde. Oksen tar tyrefekteren.

 En tyrefekter som har blitt skadet fordi oksen fikk overtaket og tok igjen. Herlig å se slike bilder. Er nesten så jeg ser fram til den dagen en tyrefekter blir drept av oksen. Det fortjener egentlig tyrefekterne.

Go oksen!  

12 tanker på “Et herlig bilde. Oksen tar tyrefekteren.

 1. 1-0 til oksen:)) Herlig!! Tyrefekting er en ukultur selv om noen prøver å mene det motsatte..dyreplageri er hva det er…Ha en nydelig søndag:))

 2. Dette har ingenting med kultur å gjøre.. det har alt med følelseskulde,tanken om egen overlegenhet og arroganse å gjøre! Det dyreplageri og nedrighet satt i system,grusomt kamuflert som underholdning! 😦 Det er så jeg jubler og tenker at de får som fortjent når det arme dyret tar igjen. Det samme mener jeg om dette forbaskede okseløpet i Pamplona (?); vettskremte dyr løper i panikk og folk tror de viser karakter og mot ved å plage disse dyrene ytterligere. Det er en skam slik foregår i det hele tatt,enda verre blir det når det blir betraktet som en nasjonal»sport» godkjent av statsmakten! Fysj!!

 3. Tyrefektning er en av de mest grusomme og bestialske dyreplagerier i verden som er drevet av og sponset av turissme !

  Aldeles djevelsk kultur er dette!
  Spania forsvarer dette med at det har lange tradisjoner i spansk kultur…. Det har forøvrig norske vikingers plyndringstokter verden over også så da er det bare å samle sammen til motangrep!

 4. Det løpet der synes jeg er helt bak mål. Men det skal sies at jeg fryder meg hver gang det blir sagt at noen har blitt skadet i dette løpet. Husker det ble laget en stor sak av en nordmann som ble skadet i beinet på grunn av dette. Det var hans egen feil, ingen som tvang han til å være med på tullet. For min del kunne han ha blitt drept uten at jeg ville ha brydd meg.

  Go oksen!

 5. Tyrefekting Skulle forbys, Det er styggt mot dyra, Tåpelig, Bare på grunn av penger. Skal man avlive dtr skal det gjøres humant.
  Sorry blir så sinnt på sånnt.
  Alle okser (tyrer) burde gå til streik, slik som oksen ferdinand.

 6. Det skulle vært forbudt. Skulle tatt seg ut om vi begynte med slikt mot reinsdyra f.eks. Helt unødvendig og lavmåls underholdning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s