26 tanker på “LESBISKE BLIR KASTET UT AV BUSSEN

 1. Hadde dette skjedd en mørkhudet hadde Norge gått av skaftet. Synes jeg ser det hvis overskriften hadde vært «Negere kastet av bussen». Da hadde bussjåføren blitt lynsjet, blitt anmeldt og hele busselskapet blitt satt fyr på. Og alle hadde hatt solidaritet med «negeren» (med rette selvfølgelig). Hvorfor er man ikke like streng ovenfor all diskriminering, ikke bare ovenfor «utlendinger»?

 2. #1,5
  Lesbos

  Jeg tenker på frihet såkalt kjærlighetens
  essens.Hvem knuller med hvem det er ikke min sak så lenge det handler om frihet.
  Tvang og vold som må stoppes.

  takk
  zohre

 3. Rart det der. Uansett hvem som blir kastet av bussen, som blir det på grunn av hudfarge, kjønn, legning osv, bør det bli gjort noe med. Man bør reagere og si at dette kan man ikke akseptere at skjer. Så lenge folk betaler for seg, bør de få lik behandling som alle andre.

 4. #4,5
  Lesbos

  At folk gidder å tenke på hva andre driver i egen seng da må jeg si at deres hjerne ser kun på nede og ellers mave så arm eller krig er deres helhet.

  takk
  zohre

 5. Så forferdelig:(

  Hva får noen til å spørre dem rett ut om de er lesbisk? På hvilken måte påvirker mitt kjærlighetsliv dem?
  Jeg syns det er ille nok når folk på gata sender meg stygge blikk fordi jeg kysser kjæresten min eller holder henne i handa, men det der er bare helt jævlig.

  -Hanne

 6. Ja, det var en voldsom sak dette her.

  Trist at ikke unge jenter i Trondheim kan ta bussen på en trygg måte.

 7. Er så enig med deg,Lesbos… Så lenge man betaler for seg og ikke er til trøbbel for andre, så bør man få lov til å være på bussen.

  Buss-sjåførens jobb er å skysse de betalende passasjerene dit de skal, ikke å velge ut hvem han vil slippe på (Han kan derimot velge hvem han vil kaste av, etter visse kriterier selvsagt).

 8. Hadde de gjort noe mot regelverket til selskapet, f.eks. tagget eller trakkasert andre passasjerer, skal sjåføren få lov til å kaste folk av bussen. Men ikke kun fordi de er lesbiske eller for den del heterofile.

  Så ja, her burde bussjåføren gjøre jobben sin og kun det.

 9. ..hmm.. ja:-D

  Jeg så et lesbisk par på bussen som var veldig utagerende en gang. Og om jeg hadde vært bussjåfør ville jeg kastet de ut.. det er så frastøtende! Frastøtende om det hadde vært av annen legning også.. men ekstra frastøtende når det gjelder to av samme kjønn.

  Blæh!

 10. Ja, det dreier seg nok kun om én person. Og vedkommende trenger å få så ørene flagrer. Slik skal ikke en bussjåfør oppføre seg.

 11. Vel, dette er ikke morsomt.

  Hadde du likt å blitt kastet av bussen fordi du er mann? Eller fordi du snakker feil dialekt? Ville det vært det riktige å gjøre fordi bussjåføren synes menn er ekle?

  Som voksen burde man jaggu meg klare å være voksen nok til å godta at folk er forskjellige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s