9 tanker på “Homofobe drømmer om homsesex

 1. Æ trur folk bare ikke fatte at kjerlighet e dypere en sex. To persona kan elske hverandre uavhengig av d. De fleste tenke sex, å at d ikke e «normal sex» me en gang nån nevne homofili! Sex e et middel for å vise kjerlighet, ikke selve kjerlighetn!

 2. Det handler vel først og fremst om fordommer.. Og fordommer er en naturlig følge av uvitenhet. Uvitende, homofobe folk er derfor bare redd for det ukjente. Skumlest er jo alt det «rare» vi ikke vet noe om..

  Usammenhengende tullprat kanskje, men jeg tror jeg er inne på noe her- for de som vil legge godviljen til 🙂

  Uansett. Jeg synes det er viktigst å være tro mot seg selv. 🙂

 3. Hvem vet hva det handler om. Selv synes jeg det er rart at homofobe er så opptatt av homosex. Er man redd for noe, ikke liker noe, hvorfor bruke tid på det?

 4. Vet ikke.. Jeg synes oppriktig synd i de som går rundt og tviholder på sine tvangsynte meninger om hva som er rett og galt når det gjelder kjærlighet.. Det er vel ingen som blir homofil med vilje liksom, bare for å provosere sine medmennesker?! Nei, nettopp.
  Det er jo ikke som om man gjør noe galt, skader noen, stjeler og dreper. Det er mere som at man liker rosa i stedet for rødt. (greit, kjempedårlig sammenligning..) Hva man tenner på seksuelt, ligger jo i hodet en plass- fra man blir født, og enda tidligere enn det. Skjønner ikke hva det er å mase om.

  Kan ikke alle bare være hyggelige mot hverandre, og passe sine egne saker?

 5. Altså. Jeg er ikke noe særlig god til å ordlegge meg skriftlig.. Men bare for at det ikke skal være noen tvil; hvis du noen gang trenger noen slags støtte, for eksempel i protest-tog mot bitre, dumme bussjåfører, eller gamle, sure kjærringer og i det hele tatt mannen på gata som ikke har bedre å ta seg til enn å gå rundt å dømme alle som ikke er som han selv- SÅ ER JEG MED!!

  Så det så. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s