Bedre å være død enn homo, mvh Misjonssambandet.

Bedre å være død enn å være homofil. Arnfinn Nordbø er homofil. Da han stod frem som homofil blant venner, familie og i miljøet rundt Misjonssambandet fikk han beskjed om at det var bedre å være død. Folk sender han mailer og SMS hvor de skriver at det er mange som ønsker han død.

Enkelte kristne viser igjen sitt sanne ansikt. De ønsker nå at homofile skal dø. Homofile er besatt av djevelen. Hva skal til for at folk slutter å oppføre seg som små drittunger? Hva skal til for at folk som har nesen sin nedgravd i Bibelen klarer å se mennesker og ikke bare objekter? Når skal disse klare å bli mer opptatte av hvordan mennesker er, og ikke så perverse ved å kun være opptatte av hvordan andre har sex?

Det er tydeligvis mye jeg ikke skal forstå, men om det nå er slike fjols her inne som mener at homser skal dø, fordi de er homser, så har jeg en liten beskjed til dere: Finn fram et baberblad og kutt underarmene deres på langs, helst så dypt at sener blir skadet. Så kan dere bruke de siste sekundene av deres liv til å vente på turen ned til Djevelen.

 Mer om historien til Arnfinn kan du lese om her.

24 tanker på “Bedre å være død enn homo, mvh Misjonssambandet.

 1. Jeg ville heller vært død en homofil. Bare tanken på hvor ekkelt det er får meg til å brekke meg.

  Hadde jeg vært kvinne og lespe så hadde selvfølgelig saken stillt seg annerledes.

 2. Har aldri prøvd å være død … Jeg har nok litt tynt sammenligningsgrunnlag. Ikke umulig at det stemmer, men jeg har ikke tid til å prøve nå.

 3. #1.5
  Egentlig ikke. Jeg tenker på alle de ekle aspektene ved det, som å holde hender og alt det andre.

  På den andre side så innser jeg at hadde jeg vært en slik en så hadde selvfølgelig synet mitt vært annerledes, men slik som det er nå ville jeg heller vært død en å blitt en.

 4. Har vært nesten død to ganger…..kanskje derfor jeg respekterer andre for hvem og hva de er. Alle mennesker er mennesker…kan ikke være så vanskelig det vel?

 5. Det er jo helt grusomt å holde hender. De gangene jeg har gjort med menn har jeg måttet spy hvert 5. minutt. Er ikke grenser for hvor ekkelt sånt er.

  På en annen side ville jeg kanskje heller ha vært død, enn å vært en homofob person. Ja, sånn må det være. Døden gir en jo så mange sjanser…

 6. Jeg liker ikke måten du skjærer alle kristne over en kam. Tro meg; de er mange uten noen som helst tro også som kunne sagt/gjort det samme!

  Til å kun være kristen på papiret så har jeg virkelig blitt en kjemper for de og andre religioner i det siste! 😛

 7. Jeg blir nesten litt overrasket over at det faktisk finnes et større antall mennesker i Norge som kan handle på denne måten. Det er mulig jeg er litt naiv, men jeg trodde slike ekstremist-kristne holdninger var en realitet i USA, og ikke her. Jeg finner historien opprørende, men det er heldigvis nok av «skikkelige» kristne som tar avstand fra slik truende, diskriminerende og nærmest sinnsyk tenkning.

  Jeg finner det forresten ganske artig (velger å se på det slik heller enn skremmende) å lese noen av kommentarene til den avisartikkelen du linker. Et eksempel:

  «Men Arnfinn lever i synd. Det står i bibelen at det er galt å leve det ut. Ikke at Arnfinn er mindre verdt! Men hvis jeg skal tro på kristendommen kan jeg ikke bare tro på noe og ta det som passer meg best. Og siden det står i bibelen at det er galt med homofilie, tror jeg at det er det beste.»

  Kan ikke noen opplyse slike personer om at Bibelen også sier at man skal drepe de som ikke tror på Gud, de som jobber på søndager, tenåringssønner som ikke hører på foreldrene, osv. Siden man ikke bare kan tro på noe, og Gud vet hva som er best…

 8. Det viser at i enkelte miljøer er man ekstreme.

  Egentlig minner slike folk meg om nazistene. Nazistene skulle ha den rene rasen, det samme virker det som om disse typene også vil.

 9. Jeg gikk på skole sammen med din sambygding (Monica) i ett år, da var hun «gutt» Alle så og sa hat han bar MÅTTE være homo, han var jo så femi… Da han stod fram som henne så fikk pipa en annen lyd, og de fleste som faktisk «likte han» snudde ryggen til han..
  Da jeg et par år etter jeg sluttet på denne skolen stod fram som lesbisk mistet jeg mange av de jeg kalte for venner. De kunne ikke respektere måten jeg valgte å leve på….men de skulle nå be for meg alikevel..
  Dette er en kristen skole (som dere sikkert skjønner)hvor de pratet mye om det å ha respekt for sin neste. «vær mot andre som du vil andre skal være mot deg» Den respekten forsvant fort..
  Helt utrolig hvor fort de kristne snur ryggen til deg når man virkelig tør å være den man er!

 10. Synes det er både latter- og tankevekkende at noen mennesker mener det ville være bedre å være død.

  Hva i h… mener disse puritanerne med det?

  Skal det være bedre å være død homo, eller bare død? I tilfellet bør disse kirkens talspersoner forsøke en liten tur innom dødsriket selv før de anbefaler andre noe de ikke vet hva er.

  Tror ikke disse menneskene vet mere om døden enn dødelig kjedsommelighet. Eller dødelig naivitet.

  Jeg vet dette er latterllig, men det kan ikke vær enkelt å være kristen og ikke komme på noe bedre å si

 11. Hei Lesbos. Jeg leser ofte dine innlegg og blir mye oppgitt og forbannet over alle disse trangsynte menneskene du (og andre) må «slåss» mot hver eneste dag. Det jeg lurer fælt på, men som tydeligvis ingen kan svare på, er: Hva er det disse homofobene egentlig er så redde for? Når og hvordan går det utover andre at du er lesbisk, jeg er hetero, fettern min er homo osv? Er de redde for å bli smittet?

 12. Hei Lilla!

  Du sier noe, hva er det egentlig redde for? Noe annet enn at det er ekkelt må det jo være. Jeg syns at slanger er ekle, men jeg hater dem ikke. Jeg oppsøker dem bare ikke. Det bør vel de homofobe også klare, ikke oppsøke homofile.

 13. Enkelte kristne og andre er tydeligvis for hjernevasket til å klare å ta inn informasjon og til å forstå.

  Men at det skal være bedre å være død enn homo, nei den der forstår jeg ikke. Hva er det med homofile som gjør at disse blir så redde?

 14. Fryktelig at folk kan være slik mot andre.

  Rart det der…hvorfor kan ikke folk respektere hverandre? Det hjelper da ikke å be…de burde heller be for seg selv og at de burde slutte å ødelegge livene til andre.

  Og jeg syns det er rart at kristne skal fortelle andre hvordan de skal leve og hva som er rett og galt. Er ikke det oppgaven til Gud?

  Flott at du stod fram! Det er modig gjort!!!

 15. Jeg synes de religiøse er ekle som tror at de er hevet over alle oss andre.
  De klarer heller ikke å ha egne meninger og står for det de sier, men gjemmer seg bak eldgamle bibelsitater og annet fjas.

 16. Rart det der. At de mener at de er normen alle andre skal følge. Mens de selv bryter sine egne normer, men de angrer tydeligvis, så da er det greit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s