HIV/Aids

Så nettopp en dokumentar med Stephen Fry, som handlet om HIV/Aids. Han tok igjen opp et viktig tema, og HIV/Aids er viktig. Programmet fikk meg til å sitte igjen med en del spørsmål.

Hvorfor er det enda mange som slurver med prevensjonen når de får nye seksualpartnere? Er de ikke redde for å bli smittet? Om ikke av HIV så er det ganske mye annet man kan få.

Og hvorfor er det noen som tenker at: pytt pytt, jeg kan jo ta noen piller så lever jeg likevel, selv om jeg har HIV. Er vel ikke bare bare å ta flere piller hver eneste dag i mange år?

Hvorfor er man ikke like redd for HIV som man var tidligere? Hva er det som har endret seg? Er ikke HIV like farlig?

Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg hadde aldri hatt ubeskyttet sex med ukjente, eller gjort ting som kunne ha ført til at jeg kunne ha blitt smittet. Hva farer det gjennom hodet til de menn og kvinner som peiser på med andre, uten å beskytte seg? Tror de at de er udødelige eller er det en holdning som at dette skjer ikke meg?

 

En side om HIV/Aids. Er verdt en titt.

 

 

 

 

8 tanker på “HIV/Aids

 1. Det samme spm har jeg stilt meg selv også , vi her i Norge er ganske opplyste omkring dette tema, samtidig hører vi mange unge si det er flaut å bringe ordet kondom på banen , når de har sex, vel da er man får ung til å ha sex in the first place…Kanksje foreldre skal bli litt flinkere til å snakke med barna sine om disse sidene ved det å ha sex også , mange foreldre synes dette er ett pinlig tema, dessverre men som voksen burde man bite i det sure eple og da praten med sine barn

 2. Ja, det er rart at akkurat det med kondom skal være så flaut og vanskelig å bruke.

  Men det er vel mange unge som tror at de er udødelige.

 3. God aften unge dame:)) Først; tusen takk for koselig hilsen i gjesteboka:)), så til saken: Tro det eller ei, jeg var gift med en fyr som i en alder av 26..syntes det var flaut å kjøpe kondomer…!! Er det mulig!! Ubeskyttet sex er jeg stolt over å kunne si at jeg aldri har hatt!! Man gambler IKKE med livet sitt!:)) Ha en fin kveld videre og ta godt vare på deg selv:))

 4. Men for å svare på spørsmålet; jeg har ikke HIV.

  Ja, man må passe på. Ikke bare for HIV, men for andre SOS og graviditet.

 5. God aften Diva:)

  Rart det der hvorfor det skal være så flaut å kjøpe kondomer. De aller fleste har sex, så det er jo ikke noe uvanlig. Derfor burde det ikke være flaut å kjøpe kondomer. Men men, jeg skal ikke være for sikker på det, jeg har aldri kjøpt kondomer;)

  Takk det samme. Kos deg i kveld:)))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s