Rullatormafiaen!

De er målrettet

De er alvorlige

De har våpen

De er rullatormafiaen!

Dere har sikkert sett disse. De som stavrer rundt med grønne, blå eller svarte rullatorer. Gjerne i flokk eller formasjons-rullatorering.

De er eksperter på å sperre veier og gangstier. Nytter ikke å forsøke å komme forbi, de sjangler gjerne for å forhindre at du som går bak skal få mulighet til å slippe forbi. De ligner litt på barnevognmafiaen. Begge to er onde.

På bussen er de i en klasse for seg. Bruker for det første lang tid på å få dette "fremkostmiddelet" ombord i bussen. Så skal de få plass da, ja om ikke barnevognmafiaen har vunnet den krigen først… Og så skal de av bussen, men det er jo et kapittel for seg selv. Som regel er det en stakkars ungdom som må trø til og lempe dette "fremkomstmiddelet" av bussen. Samtidig som andre av rullatormafiane klager høylytt over hvor late dagens ungdom er…

Og i butikken er de jo helt på styr. Lemper masse varer oppi den lille kurven, slik at egg og melk skvulper utover gulvet, mens betjeningen springer rundt med moppene. Retningssans har de heller ikke, rullatorene dulter borti det som er, reoler, vegger, folk, barn, andre fra rullatormafiaen og ikke minst eggedisken.

Det er på tide at noen (jeg) tar på meg ansvaret med å si fra og advare folket mot disse. De kan være livsfarlige, og dersom man støter på dem, så ikke ta opp kampen med de. Husk! De har overlevd en krig tidligere…!

6 tanker på “Rullatormafiaen!

  1. Jeg tror mange av disse problemene egentlig hadde vært nullet ut om rullatormafiaen hadde engajert seg litt i å få utviklet mer egede rullatorer til de formål som de benyttes…..

    MVH: RullatorBarn…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s