Lesbiske voldtas og tvangsgiftes

I Afrika blir lesbiske voldtatt og tvangsgiftet for å bli kvitt sin homofile legning. Homofile blir også fengslet og drept på grunn av sin legning.

Ledern av en lesbisk-organisasjon i Afrika ble voldtatt av sin egen onkel da det ble oppdaget at hun hadde et forhold til en kvinne. http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=12811

 

Jeg er ekstremt glad for at jeg bor i Norge, her slipper jeg i alle fall å bli voldtatt av onkel fordi jeg er lesbisk. Men tanken på at lesber og homofile i andre land kan risikere å bli drept på grunn av sin legning gjør meg kvalm. At mennesker er så lite opplyste at de tror at det å voldta noen, tvangsgifte noen eller fengsle noen, vil kunne endre på legning. Og slike holdninger gjelder ikke bare for folk fra Afrika. Slike folk og holdninger finnes det også her til lands. "Det finnes ikke lesber, de er bare kvinner som ikke har funnet den rette mannen."

Men noe liknende var det her til lands også, da i form av en lov som sa at det var straffbart for to menn å ha seksuell omgang med hverandre. Den ble, heldigvis, fjernet i 1972. Og takk og lov for det!

Jeg får holde meg hjemme, blir ingen safari i Afrika…da ender jeg opp med å bli jaktet på…

8 tanker på “Lesbiske voldtas og tvangsgiftes

  1. Ja, hva med han? Han har sikkert ikke så mye å si han heller. Kanskje det er en homse som blir tvangsgiftet med en lesbe?

  2. Er du registrert på gaysir eller er det tilfeldig at du blogger om dette samme dag som de har skrevet om det på forsiden? 😉

    Jeg er glad for at vi har kommet så langt i Norge, selv om vi ikke har kommet langt nok. Og det som skjer i andre land er skummelt.

  3. Gaysir er jeg registrert på ja.

    Vi har kommet langt i Norge, men det er mye som endå må forandres. Heldigvis er det flere og flere som har et uproblematisk forhold til homofile.

    Men jeg grøsser ved tanken på at noen kan drepe, voldta og mishandle homofile bare fordi de er homofile.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s