Mødre med barnevogner er morderiske

Man skulle nesten tro at disse mødrene brukte barnevognene som våpen. Våpen for å komme seg fram overalt.

I dag var jeg ute og gikk på gangveien, da det kom fire mødre med barnevogner mot meg. De gikk to i bredden. De nærmet seg meg med stormskritt og med mord i blikket. Da det var nær ved å bli kollisjon måtte jeg bite i det sure eplet (gresset) og stavre meg ut i gresset for å la disse passere.

Hva er det med disse mødrene? Er det barnevogna som gir de en slik selvtillit at de gasser på og driter i alle andre? "Her er det jeg som bestemmer, og ikke prøv å si meg imot, jeg har våpen!" Barnevogna inneholder, som regel, en skrikerunge. Og kanskje også en gulpene unge…Et fiffig våpen. "Kom deg vekk fra fortauet, hvis ikke gulper lille søte Hans på deg!"

Jeg gleder meg til den dagen jeg har barn og barnevogn. Da skal jeg ha enerett på alt som heter fortau, og ikke minst på vei av bussen. Ingen skal få snike seg forbi. Om de prøver setter jeg rævva i været og stanser dem med dem…;)

 

24 tanker på “Mødre med barnevogner er morderiske

 1. Kanskje det er en «ond» sirkel rett og slett, at disse mødrene du møtte også har opplevd det samme som deg, å bli skvist ut i siden. Og da de ble det, lovte de seg selv å ta hevn på alt og alle den gangen det ble deres tur. ;P

 2. Hehe bra observasjon.
  Hvis du ikke har lagt merke til det oppfører småbarnsforeldre seg ofte slik at alt i verden kretser rundt dem.
  De er viktigst i hele verden.
  Skaff deg trillingvogn når du skal kjøpe, da tar du faktisk hele fortauet uten å måtte ha med deg ei venninne med vogn.

 3. Ser det oftere og oftere. Verre er det med de som har barnevogn og to tre unger i tillegg…de surrer rundt omkring, gjerne midt i veien…altså bilveien.

  Kanskje jeg burde selge sykkelen min og heller kjøpe en barnevogn…:P Da får alle respekt for meg…hehe, eller alle vil vel hate meg;)

 4. Enig! Hver sabla dag jeg sykler så møter jeg de på fortauet. De går MIDT på fortauet, og ikke faen om de vil flytte seg, selv om det da ville blitt mer en nok plass til begge. Resultatet er at jeg må sykle ut i veien på feil kjørefelt, og det kun pga. av at disse mødrene bruker barnevognen som en rambukk. Det værste av alt er at jeg ikke kan drite i det og kjøre dem ned, for det er barnet, ikke mora, det går utover.

 5. Det verste jeg synes med barnevongsterrorister er når de går over gata. Gjerne på rødt. De skyver vogna foran seg som om de beskytter seg selv for bilene.
  Bør det ikke være en lov som sier at vogna skal komme etter?

 6. Jeg ble påkjørt av en barnevogn på en butikk en gang…da jeg var sju… La meg ned å hylgrein (var ikke vondt så klart)…hun bak barnevogna ble ganske flau og ydmyk…

  Synes du burde gjort det samme. :p

 7. Det ser jeg ofte. Husker en gang da jeg måtte hoppe på bremsen, da det var en slik mor som bare strakk barnevogna rett ut i veien. Det var ikke snakk om å snu på hodet en gang…Kunne gått ille…og det var faktsik på rødt…

 8. Hehehe

  Driter i sykkelen her er det barnevogner som gjelder;)

  Jeg får låne en av naboen…hihihi…

  Gleder meg til å bli en slik mordersik barnevogns-mor. Da skal alle vike for meg;)

  Klem

 9. #8,5

  Nei, ikke nå lenger. Og jeg gikk ikke egentlig i veien, flyttet meg på fortau og i butikker om det var noen som skulle forbi.
  Men i byen er det utrolig vanskelig å gå med vogn, ettersom det er så mange uten som helst vil gå forran – for så å stoppe midt i veien! Skulle dem med vogn stopet for alle dem uten, ville de blitt stående. Det er ikke mange som lar vognførere slippe frem.. Bare sånn for å ha DET sagt! 😉

 10. åh, dette er noe jeg irriterer meg grønn av hele tiden.. jeg kaller dem barnevognmafiaen.. du vet, disse som opererer i flokk.. de skal alltid først fram, alltid skal _alle_ ha plass på bussen der de danner propp midt i, slik at alle som skal inn etter dem blir stående fast fremme i bussen, selv om det er tomt bakover, og de skal alltid, alltid ha med seg denne dumme vogna inn på de minste butikkene slik at alle andre blir pressa ut.. du vet, de fører jo norge videre, de skal jo ha alle rettigheter.. hrmf.. men nå skal det legges til at ikke alle er sånn, og at det er veldig mange andre folk(egrupper) som oppfører seg liknende.. 🙂
  morsomt skrevet.. 🙂

 11. Alle med barnevogner er slik…lurer på hva som skjer i hodet på slike. Er nesten så det er skummelt å prøve det;)

 12. Da var det mafiaen jeg traff i dag…

  Lurer på hva de hadde gjort om jeg hadde stoppa. Kanskje de hadde gått gjennom meg, eller dytta meg bort..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s